reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrówa1 jeżeli one już zaczęły rosnąć (a mam już pokaźne C) to co będzie do czasu porodu :szok: ? ;-)

Jak dzionek mija ? Ja w pracy i też już nie wytrzymuję... Gorąco, nudności i pobolewający brzucholek jeszcze pogarszają humorek :-( ale nie damy się tym dolegliwościom !! Trzeba się cieszyć ciążą każdego dnia :tak:

Buziaczki Kochane!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam, Ja mialam dziwne nudnosci jeszcze na samiutkim poczatku. Nawet wtedy niewie wiedzialam ze jestem w ciazy :) Teraz zadne takie mi nie dolegaja i mam nadzieje ze juz nie beda. Jedynie co to codziennie budze sie ze strasznym uczuciem glodu. A wy tez tak macie??

Też siedzę w pracy ale nie mogę się nad niczym skupić ;-) Na szczęście szefowie bardzo wyrozumiali (branża techniczna więc przewaga mężczyznn a na 12 dziewczyn w firmie ja piąta w ciągu roku w ciąży hahahaha).

Kurczę, ja nie mam żadnych objawów ciąży - jedynym znakiem jest to że wszyscy na mnie chuchają :happy2:

Czesc jeszcze laseczki :-) Wy to macie chyba spaniowy problem.Klikac od 9 rano???? Przeciez to srodek nocy ! Nawet dla mojego psa !
Chyba sie obraze na mojego polskiego gina.Obiecywal mi przez cale 7 lat ze jak zajde w ciaze to moje problemy z cera znikna,a tu gowno !! jest jeszcze gorzej i wlosy tez mi sie przetuszczaja dwa razy bardziej.
Co do cycorkow to przeskoczylam z 75C na 85 B i musialam sobie kupic jakis wiekszy kaganiec w prenatalu :tak:Sa wrazliwe ale do przezycia.
Dzis moj maz pyta mnie czy zyganko mi przeszlo,ja mu na to ze chyba tak,chociaz mdli mnie no i w tym momencie poszel pawik do umywalki.Mogl sie cholera nie pytac grrrrr. Poza tym snil mi sie dzis boczek,jem wlasnie 4 kromke ;-)Moj slubny pilnuje diety.Zamist ciasteczek zostalam zmuszona do kupienia truskawek:blink:
W spodniach sie juz nie dopinam ale tez nie widze zebym urosla tu i uwdzie.Raczej wygladam jak bym przytyla :wściekła/y: Wczoraj dostalam od kolezanki 2 pary spodni ciazowych.Rozmiar 42 i 44,te drugie zaloze jak bede w kolejnej ciazy z trojaczkami,normalnie nosze sie w 36-38
Ok spadam narazie,ide wyprowadzic Wasza Kundlisc i rzuce zwlokami na wyrko.
Aaaaaa bola mnie plecy po nocy.Czemu tak?

Ja to odkąd jestem w domu to tylko chodzę i patrze co by tu zjeść.Nie za dobrze tak powiem wam!Gęba mi się nie zamyka.A tak się zarzekałam,że w tej ciaży nie przytyję już tak dużo jak poprzednio.Bo wstyd się przyznać,ale wtedy to chyba pobiłam rekord...Niby wszystko potem wróciło do normy,ale znowu się zaczyna!!Mnie moje mdłości poranno-popołudniowe prawie ustąpiły,brzuch mnie trochę pobolewa,a poza tym jest ok.

Kindzia jak się ma dziecko to niestety koniec wylegiwania do której sie chce u nas Melcia teraz rządzi i wstaje miedzy 7-8:-p
dziewczyny ja mam miseczkę A więc mam neiduże ale wiem że napewno wam się pwoększa ja się cviesze i mój men też:-D

Ja tak podczytuje i nieśmiało chciałam napisać:
KINDZIA Ty wredoto mała, nawet sie nie pochwaliłaś;-), ale staraczki itak Ci tu już wylukały:-p:-D;-)
W każdym razie Gratuluje Serdecznie i wogóle sie ciesze, że tak szybciochem sie udało... Życzę spokojnych pozostałych 8 miesięcy ciąży:-)
dziewczyny ja nadal nie moge zaladowac suwaczka ciazowego buuuuuuuuu !:-(
A suwaczek sobie zrób i popros Aletke to Ci go załaduje napewno:tak:

reklama
ja mam termin porodu na 15 marzec tylko mam problem z policzeniem który to dokładnie tydzień proszę o pomoc.Wchodzę na różne strony i na jednej pokazuję ze w 7 tygodniu a jeszcze inna ze 9 tygodniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry