remeny
mama dwóch łobuziaków :)
weronikaa, wlasnie nie wiem co to moze tak bolec skoro nie wątroba? Moj gin mówil o wzdęciach. No nic, zobaczymy co będzie dalej.
Telma, ja tez czuje sie duża i brzydka
W pierwszej ciąży mogłam góry przenosić, każdego staranowałabym brzuchem, taka byłam piękna i powabna
a teraz jakoś tak nie bardzo. Może dlatego że ciągle zewsząd słyszę że mam wielki brzuch, poszło mi w biodra, d...pa mi się rozrosła itd. To moje biedne dziecko chyba powinno mi się wokół kręgosłupa owinąć, moze wtedy by mnie baby w robocie nie prześladowały :/
Telma, ja tez czuje sie duża i brzydka

trzymał dosc długo a ze łuaksz był przy mnei to i tak nie wiedział biedny co zrobic bo jak go zlapałam za bety to nie puściłam dopki mnie skurcz nie puścił.A tak sie oszczedzam... od wtorku siedze w domu i tylko klikam prace na kompie.Potem wieczorem leże albo siedze na kanapie ale zeby nie było dwa razy dziennie spacerek mam bo Oli do przedszkola i Oli z przedszkola
nienawidze...
ale czuję sie ociężała i wielka. W biodrach przybyło mi 3 cm a w udach po 2 a to moje najgorsze meisjca w okresie tycia.Najgorzej jednak moje samopoczucie cierpi na moich piersiach bo to przez nie tak na prawde czuję sie gruba!!!!!!A amputowac nie mo
nawet sobei dzis chyba włosa zrobie(nie malowanie bo ja nie farbuje) - Oli w przedszkolu ja zakocnzenie tylko do pracy napisze i jestem wolna