reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

czym wy sie tak przejmujecie każda z nas jest inna i ma inną budowę i wiadomo ze jedna przytyje więcej a druga mniej;-) ja jestem malusia wiec dużo nie waże jak Ninja;-)i nie mam tendencji do tycia nie będąc w ciazy mogę sie wtedy obżerac i tak nic nei przytyje poprostu taką ma przemianę materii i nic na to nei poradze
takie nas stworzył Bozia i musimy sie z tym pogodzić wiec dziewczyny nei zadręczac się tylko cieszyć się swoją ciązą;-)

reklama
Kurcze jak tak przeczytałam, że Doris zamierza w weekend zakupy dla Emilki zrobić, to tak pozazdrościłam, bo ja też bym chciała jakieś zakupy zacząć robić, ale konkretnie dla dziewczynki, albo chłopca, a nie dla ktosia!:no:
A i Giza- ja się chyba wyłamię z tych parek, bo u mnie na 80% dziewczynka, więc dwie dziewczyny będę miała w domu!
Ja to się cieszę, ale wiem, że mężula chciałby syna, choć twierdzi, że mu obojętne!:sorry2::sorry2:
Jestem tylko ciekawa czy będzie podobna do Ameli, czy zupełnie inna- bo u nas to różnie może być, ja jestem blondynką, a mój mąż jest bardzo ciemny. Mela wdała się w tatę, łącznie z karnacją, po porodzie robili jej badania na żółtaczkę, a ona po prostu była brązowa, teraz też tak jest, jesień, zima a Mela brązowa!

idę bo Mela nadaje mi jak przez radio i nie mogę się skupić na pisaniu!

Ja myślę , że na to całe tycie nie ma żadnej reguły. Na razie tyję książkowo i bardzo się z tego cieszę, ale tak naprawdę nie ma w tym żadnego mojego wkładu.

Weronikaa - ja też od zawsze mam problem z zaparciami i niby obiecuję sobie, że będę jadła pełnoziarnisty chleb, jogurty itd. ale co z tego jak nie lubię takich rzeczy i po 1 dniu takiego jedzenia i tak zeżrę całą czekoladę.

Poza tym zwróćcie uwagę, ze ja mam termin na 28.03 a to prawie miesiąc wcześniej od niektórych z Was, no a teraz przecież przybywa już z tygodnia na tydzień - 10 dni mnie znajomi nie widzieli, a mówią, że brzuszek dużo większy. Także zobaczymy jak skomentujecie moje zdjęcie za miesiąc :-D:-D:-D

sylka_sylka, witaj :-). To jest nas już 3 z terminem na 03.03. Same trójeczki :-D
Marteczka, możesz albo wrzucić zdjęcie jako załącznik do wątku. Albo użyć jakiegoś darmowego serwera do zdjęć, np Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki. W tym drugim przypadku kopiujesz link do zdjęcia z tamtej strony, tylko ten link musisz umieścić między tagami
Kod:
[IMG]http://adrs_zdj%C4%99cia.jpg[/IMG][img]link do zdjęcia[/img]

buhahahah Telma, dobre to z tą Fioną :-):-):-) i tylko pozazdrościć Meli karnacji, uważaj lepiej bo nie będziesz się mogła odgonić od adoratorów :-D znaczy Mela

Marteczka - nie łam się, napewno nie jest tak źle!!

Ninja - no właśnie, kiedyś nawet próbowałam mleczko z otrębami wcinać, ale myślałam że to zwróce i po prostu to zostawiłam, jogurt tak, ale nie za często. No i niestety nie mam na tyle silnej woli żeby całkowicie wyeliminować słodycze :zawstydzona/y:

reklama
No i babeczki, zostawie Was na wieczór, bo wybieramy się ze znajomymi do kina, tak że jutro pewnie z 30 postów będzie do nadrobienia ;-)
Trzymajcie się cieplutko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry