Marteczka23
Fan(ka)
pewnie przecież nie będziemy się glodzic;-)dzieciaczki musza rosnąc i rozwijac sie a na to jest troche kalorii potrzebne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Samozadowoleniem bym tego nie nazwała, po prostu staram się nie dołować. Choć różnie z tym bywa, zaleąy od dnia. Dzisiaj mam akurat dobry humor, bo w końcu jest piątek, jeszcze pół godzinki i mam weekend!Doris to pogratulowac kondycji,sylwetki i samozadowolenia...!
, ale wiecie co - nie przeszkadza mi to ani troszkę, wręcz uwielbiam mój brzucho i mogłabym z nim chodzić drugie tyle:-) (no chyba, że za miesiąc czy dwa zmienię zdanie;-))
- trzymajcie się kobietki!!!
Ja myślę,że już po prostu jestem tą ciążą trochę zmęczona. Za pierwszym razem jest czas żeby wypocząć, położyć się, zrelaksować się, cieszyć tą ciążą. Niestety- teraz przez cały dzień z 2,5 rocznym dzieckiem, nie ma to wszystko czasu i stąd przemęcznie, a co za tym idzie nie zawsze nastrój taki jaki być powinien!

)- powiem Ci, że bardzo fajnie się czytało twojego maila, jakoś tak zawiało pozytywną energią i super! Dzięki za to! Widać faktycznie,że jesteś w świetnym nastroju!

, ale za to, dziecina, która siedzi mi teraz w brzusiu, to już na pewno się postarała, żeby mamunia wyglądała jak Fiona nie jak normalna ludzka istotka!;-)