Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
już teraz??? Nam położna powiedziała na szkole rodzenia, że od 30 tc gumka...a wy co na ten temat sądzicie?
. 

,mi to jakby teściowie wózek zafundowali,to pewnie taki,że obciach by był nim za drzwi wyjechać i z tymi co mi się podobają to nie miałby nic wspólnego,już mi klepie,żeby na paskach,bo będę bujać,że za drogi,a sama niech się buja
co do pościelek to kuzynki mąż pracował w "Amy",więc ona też miała takie,ładne fakt,ale mówi,że materiał do prasowania bardzo ciężki
Feretti ma fajne,widziałaś?

o 19 będe pod gabinetem czatowac na gina i jak go dorwe to chyba zjem na miesjcu.Łukasz sie cieszy że moze zobaczymy płeć ale mnie najbardziej zalezy na wyjasnieniu tych skurczy i bolu.Dziś jestem juz w pracy...

jak teraz bym posżła do szefa żeby sie zwolnic to chyba by mnie pobil - takich zaległości mi narobili przez te 4 dni co mnie nie było w pracy....nikt nic nie zrobił za mnie i biurko mi zarosło papieramiNiekat ja cie podziwiam ze tyle czekasz na wizytę ja bym juz dawno dzwoniła i pewnie umówiła sie wcześniej a nie mozesz zwolnić sie z pracy? lepeij żebys w domu poleżała.
a jak twoja praca skończyłaś?