reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

A ja jak zwykle dopiero wstałam :-D

niekat - trzymam kciuki - może po prostu powinnaś iść już na zwolnienie?

PrzyszłaMamusiu - gin to kazał z gumką od początku, no ale się nie zastosowaliśmy a teraz to już mnie z lekka opieprzył jak się do tego przyznałam , no i chcąc nie chcąc kupiliśmy gumki. Postraszył mnie, żebym w razie czego nie była sama sobie winna i żebym się zastanowiła co ważniejsze...

A co do planowania, to chyba będziemy musieli się przyznać kiedyś Tymonowi, że nie do końca jest dzieckiem"z miłości" ale też częściowo "z interesu" hahahahaahaahaha - wiedziałam, że będziemy się przeprowadzać i będę musiała odejść z pracy, więc stwierdziliśmy, że lepiej odejść ale na zwolnienie (no wiecie, głupio w nowej pracy oświadczyć po 3 miesiącach, że jest się w ciąży...). Więc, gdybym się przeprowadziła i poszła do nowej firmy to znów musiałabym odczekać co najmniej rok, no a latka lecą, tym bardziej, że planujemy jeszcze 1 albo nawet 2 Nygusy .

No i śmieją się, że my to umiemy wycyrklować, bo mam termin na moje urodziny :-D - zobaczymy co z tego będzie..

A co do tego, że urodzi się na wiosnę, to uważam, ze czas jest wprost wymarzony! Będę mieszkać wtedy u rodziców w domu z działką i Tymon będzie mógł sobie spać na dworzu na ile tylko pogoda pozwoli :-D

reklama
Ninja ale wyrachowani jesteście:-D;-)ale takie czasy nei ma co się dziwic a termin masz superowy jeszzce ajkby sie w terminie urodził to prezent masz super:cool2:
Niekat moim zdaniem ejden dzień w ta czy w tamta szefa nie zbawi:-p a dzidzia jest ważniejsza ;-)
Weronika śliczna pościel ja mam taka pieluszke flanelową w te owieczki a dla Meli mialam posciel z gluicka teraz nei kupuję bo kupie tylko spiworki do spania;-)

oj tak - wymarzony okres na rodzenie dzieci:tak:w koncu wiosna to nowe zycie;-)Oli urodziłam 2 czerwca i było to bardzo wygodne bp całe lato spedziła mi dziecina na dworku przez co sie hartowała znakomicie i mnie było rpzyjemniej niz kisić sie w chacie:sorry2:

hej dziewczyny ja tez zaczynam robic zakupy dla dzidziusia.
Jutro jade za materacem nie wiem jaki kupic czy zwykły piankowy czy z kokosem jaki radzicie

Hej Marcóweczki w poniedziałek!
Skaba- to widzę,że przygotowania do świąt i na przyjęcie dzidziusia u Was już w pełni- super! Ćwicz ostro na zajęciach- a umijętność prawidłowego oddychania naprawdę ułatwia sprawę!
Niekat- podpisuję się pod Skabą o tym co napisała o pracy! Pójdziesz na macierzyński i będą musieli sobie dać radę.
Marzena- kokosowy lepszy

dzieki jak juz jestescie takie mie to powiedzcie jaka wanienke miałam juz dziecko ale juz dawno sie pozbyłam wanienki miałam chyba duza , a wy co sadzicie

niekat, idź na zwolnienie. Jakoś sobie bez ciebie dadzą radę. Tym bardziej, że masz skurcze i musisz trochę odpocząć. Trochę mnie lekarz nastraszył, że takie skurcze mogą powodować rozwarcie, a to grozi przedwczesnym porodem. Więc nie ma się nad czym zastanawiać.
ja mam materac kokosowo-gryczany. Polecam :-)

reklama
Marzena- ja jestem jak najbardziej za zwykłą, dużą bo posłuży na naprawdę dlugo- ale rzecz jasna to też zależy od warunków mieszkaniowych, czy masz ją na czym postawić w trakcie kąpieli, czy też nie- bo wtedy może lepsza na stelażu.
Ja jestem za zwykłą, dużą!:-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry