reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No już wiem , ze nie wstanę jutro na badania bo nie mogę spać... :cool: Zawsze tak jest, jak nie ma małżona... Poza tym pada deszcz a zewnętrzne parapety mamy blaszane i za cholerę nie usnę przez to bębnienie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asze :-D:-D:-D trzeb uważneij słuchac bo dowie się wiecej niz zamierzał;-):-D a tak to z głowy mas zprzynajmniej troche wprowadzenie w życie:cool2:
Mamma ja mówię melci że mamy pysię :-D mój mąz chowa sie przed córa ale jak siedzi w wannie i ona przyjdzie to ją wygania ale czasem nie da się zbyc;-)naszczeście nie pyta co tata ma:sorry2::-p
ja sie przed nią nei chowam jak się przebieram czy ide do kibelka :tak:
Ninja i co usnełaś? ja tez nei lubię spać sama:dry:
Skaba to maż się spisał na medal:-) myśmy tez w tym roku odnawiali sciany

Asze - świetnie to Miłszowi wytłumaczyłaś :-) Widze że mądry chłopczyk z niego:tak:

My chyba nie będziemy robić remontów, bo narazie mieszkamy u moich rodziców, jesteśmy w trakcie budowy domku i mam nadzieje że na przyszły rok wejdziemy (najpuźniej na Bożonarodzeniowe święta) tak więc nie ma za bardzo sensu pakować tu kase w remont.
A z drugiej strony to bym chciała .... :sorry2:

dziewczyny ja to jetsem w jakims transie w ogóle:-) lekarz powiedziałm ze moge chodizc do rpacy jeszcze jak sobie zaplanowałam do konca stycznia:sorry2: i dobrze.Na skurcze mam brac nospe a wyniki wyszły mi takie raczej ok tylko czerwonych krwinek of course mam za mało wieć coś tam dopisałm do witamin dodatkowo:eek: Wiecie sniło mi się ze rodziłam w domu i mama przyjmowała mój poród a urodziłam bliźnięta.widziąłam jak się rodzą bo miałam malutki brzuszek (taki jak terez mniej wiećej) a dzieci były juz duze.poród był prawie bezbolesny i szybciutko poszło:sorry2:ale fajnie nie:-p;-):-D
BEDZIE MARCELEK:sorry2::tak::-D

Niekat to super wieści:-) a sny to masz same porody:-Dchyab za barzdo wszystko przezywasz;-) i oszczędzaj sie!!!!
mąz to chyba zadowolony ze syn mu się sprawdził ;-) moze śmiało zmieniać zawód na jasnowidza lub przepowiadacza płci:-D
Weronika roczek jeszcze wytrzymacie apotem będziesz użądzac swoje wymarzone gniazdko:-)

Łukasz jest szczęsliwy ze nie dał plamy:-p;-)chyba odetchnał mimo ze ze stoickim spokojem do mojego wejscia twierdził ze ON WIE:sorry2: jak go Gino zawolał i pokazał siusiuka to stał tak dobre pare minut i sie wpatrywał w pierwsze zdjecia naszego Synka:sorry2:Niesttey nie mam dostepu do skanera bo chetnie bym Wam pokazała jak sie bezwstydnik wystawił:tak:mam zdjecie od dołu pupci i rozszerzone nózki a miedzy nimi strzałka:-pjak mi Gino powiedział: "tu jest woreczek a tu siusiaczek" to az spisnełam bo nie wierzyłam że uda sie podejrzec i to tak dokałdnie:tak:serduszko też zobaczylismy i jest silne i mocno bije:sorry2:moge tanczyć na sylwestra ale nie rock'n'rolla i 3 stycznia stawic sie na kolejną wizytę:tak:kurczę zapomniałam zapytac z tego wszytskiego o cytomegalię....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry