reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

dzien dobry!
dwa miesiace temu mialam usg no i ku mojej radosci okazalo sie ze tez bedzie synek. Jednak oboje z mezem mielismy sny, ze to corka wiec wybralismy sie na kolejne usg (:tak:) no i jednak synek!!! Jeszcze 3 miesiace.... Na 99% bedzie Maksymiljan.
Mi tez ciagle sni sie porod....i te sny....
maria

reklama
Hej dziewczyny, miałam dzisiaj powklejać zdjęcia mojego brzuszka i pierwszych zakupów dla Emilki. Dzisiaj rano na szybko kopiowałam i nie sprawdziłam, czy się skopiowały. Podłączam teraz pen-driva, a tam pusto :no:. Postaram się jutro...
Niekat - gratuluję syneczka!

czuje sie ok, dzieki. Nie mam wiekszosci dolegliwosci opisywanych w ksiazkach (UF!) dzidzia fika ostro wiec pozostaje mi tylko sie cieszyc i czekac!!! Problem to mam tylko z wozkiem.... zdecydownie bede musiala sprowadzic z Polski!

wogle to jestem z Wami od 3 dni. Wczoraj sledzilam starsze watki chyba przez 3 godz nie moglam oderwac sie od kompa! porady dot zakupow, co warto czego nie! Z nieba mi spadliscie.

czesc
wam
ide dzis po materacyk
nie chce mi sie isc do piwnicy sprawdzac wy iarów lozeczka nie wiecie jaki ma byc materac standart

reklama
Hej Marcóweczki!
No oczywiście na wstępie gratulacje dla Niekat, no a jeszcze większe dla mężula-jasnowidza!
Witam Sim- widzę,że też mieszkasz w Dublinie:-) i gratutuluję Maksymiliana, u nas też miał być mały Maks, ale raczej będzie Elena:-)
mamma- a powiem Ci,że może to dziwne, ale u nas Mela wie, że tata ma jajka i siusiaka, a mama i Melusia mają pipi! Nie robimy tajemnicy, często się przy niej przebieramy, kąpiemy- mała na samym początku jak się zorientowała, że tata ma coś innego, to rozbierała wszystkie lalki w poszukiwaniu siusiaka, ale teraz widzi, że my podchodzimy do tego naturalnie i ona też to przyjeła. Wie,że ona jest dziewczynką dlatego ma pipi, a chłopacy tak jak tatuś mają siusiaka- i tyle!

Wiecie co a mi jakoś kiepsko sie dziś BB otwiera, cały czas mi wyskakują błędy na stronie!:no:
No w czwartek lecę do Polski, a w piątek idę wreszcie do mojego gina, żeby mnie porządnie przebadał, no i może wreszcie potwierdzi czy to faktycznie dziewczyneczka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry