reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat - to mężuś to musi pękać z dumy :-) Nie zdziw się jak dziś przyjdzie z pracy lekko "teges" :-D

A ja dziś pół dnia za kółkiem, właśnie weszłam do doku i oczywiście pierwsze co zrobiłam - komp i BB:-) A byłam tate zawieść do senatorium i jakoś tak zeszło do tej pory. Niestety jestem jedyną na dzień dzisiejszy wolną sobą z prawkiwm :sorry2:

reklama
mąz mi gdzies przepadł... nie wrócił jeszcze z pracy:dry:wie zę tam jest bo dzwoniłam do neigo i powiedziałmz ę zostanie dłuzej:dry:ble - nie lubie byc sama w domu.Oli u babci siedzi na MiniMini (my od czoraj mamy N TV ale jeszcze nie podłaczona) a ja czekam.Nie wróci z tej pracy teges bo jest autem a to bardzo odpowiedzialny facet tylko czemu tak długo - nie mam kogo posłac po sprite:-p;-)

Niekat bardzo ładne imię wybraliście:-) a mężulo pewnie dumny że ho ho;-)
A co do mojego syna to od małego był wszystkiego ciekawy, o wszystko pytał i nie dawał się zbyć byle jaką odpowiedzią.I tak zostało do dzisiaj że na wszystko musimy mu odpowiadać i właściwie nie mamy przed nim tematów tabu, chociaż nieraz muszę się nieźle nagimnastykować aby odpowiedzi były odpowiednie do wieku;-)
A teraz jak jestem w ciąży to tych pytań ma mnóstwo i duzo takich intymnych, ale już od dawna wie jak powstaja dzieci i co to seks więc jakoś mi te odpowiedzi wychodzą:-D

ooo a mnie dzidziolek na suwaczku tym starym znów sie zmienił:-(juz go nie zobaczycie ale to nic;-)dzis wiadomoscia dnia jest to że nadgorliwy promotor cofnał mi cała moją prace i musze pisac od nowa......dzis po pracy gnam do biblioteki i tam posiedze do zamknięcia raczej:baffled::dry:

niezbyt jasno mi wytłumaczył o co chodzi ale generalnie nie podoba mu sie całosc a ze to ma byc max. 25 stron to kazał pisac od nowa na nowy temat... i teraz mam nie lada problem bo najgorsze jest wymyslenie tematu:baffled: mam pustke w głowie:crazy: samo napisanie pracy to juz chyba najmniejszy problem:dry:
mąz wrócił przed 20.00.... po drodze kupił mi kochany sprite!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry