reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrowa i co się dziwisz Melci,ja też się go bałam jak byłam mała-no bo co obcy facet,stary i jeszcze do tego z worem na plecach;-);-)Pamiętam że w nocy w ogóle nie spałam,a nakryta byłam po czubek głowy:-Di mokrutka:-D
Mój Jasiek też wie że przyjdzie w nocy, a do tego pan Mikołaj musi mieć przygotowane ciasteczka i kakao:laugh2:(w jakiejś bajce tak było i musi tak zostać)

reklama
trzeci raz już zaczynam klecić tego posta i ciągle mi ktoś przerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj miałam okropny dzień.. bleee.. rano byłam na badaniach i morfologia mi spadła, więc musze się wziąć za siebie:-(.. potem w pracy takie tempo, że pierwsza przerwa była o 15.30 (dodam, ze pracuję do 15-tej)... ale koniec był niezły.. zakupiłam sobie nową spódnicę ciążową w kolorze beżowo-brązowym, bo większość bluzek mam takich, a moje spodnie od kostiumu odmówiły dalszej współpracy... 9fashion - odzie

znowu użarło...

w każdym razie:

co do nagości i różnic damsko-męskich to u mnie jak u gizy i niekat nago nie biegamy, ale też nie robimy z tego tajemnicy i Bartek już te podstawowe różnice opanował:-)

Monika z tym pobieraniem krwi to ja też tak miałam.. tyle, że za pierwszym razem ciągnęli z zyły, bo robiłam tez na przeciwciała, a potem mi pielegniarka powiedziała, że na badanie glukozy to im malutko potrzeba, więc może być z palca...

niekat zaraziłaś całe forum swoją radością:-):-):-) od razu człowiek ma bardziej optymistyczne podejście do życia:-):-):-) no i widzę, że mój gin miał rację, bo jak go pytałam o płeć to mi powiedział. żebym męża zapytała co robił:-):-):-)

a z tą praca to okropniasta kicha:wściekła/y::szok::crazy::wściekła/y::szok::crazy::no::wściekła/y::szok::crazy::no:
zamordowałabym gościa:no::no::no::no: trzymam kciuki, zebyś wykazała się większym zrozumieniem i tolerancją niż ja...

skaba no musze miec cierpliwosć ale pocieszam się ze to tylko 25 stron.napisze, oddam, niech mi to zatwierdzi bo nie usmiecha mi sie płacic za całe studia (blisko 5 tysiaków) w razie niezaliczenia tego do konca 2007 roku:crazy:

Niekat - co za buc z tego promotora! :wściekła/y: Ja jak pisałam to najpierw wysyłałam mu po częściach i nanosiłam na bieżąco poprawki jakie mi tam nasmarował. A na końcu wysłałam całość i była ok. Prawdzwa świnia z niego!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mamma - widze że będzie Gabrysia :-) Ja dam Neli Gabrysia na drugie bo mi się strasznie podoba, ale małżon chce Nele;-)

reklama
Weronikaa, kindzia, gratuluję studniówki :-)
mięsko na obiad mi się dusi, mam nadzieję, że będzie pyszne. A od jutra zaczynamy mikołajki i tak do niedzieli ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry