reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ale jak się martię to mogę zrobić test czy nie uciekają. Niestety nie mogę go nigdzie dostać. :wściekła/y:

Monika wiem, że to czy uciekają wody można zaobserwować bez testu - obserwujesz wydzielinę na wkładce - jak jest przezroczysta, bezbarwna to moga być wody (nie wiem jak teraz, ale później może być leciutko zaróżowiona).. tak mi kazali obserwować w pierwszej ciązy i teraz na szkole rodzenia położna też tak mówiła..

Ninja Bartek urodził się dwa dni po moich urodzinach... więc też zaliczam go do prezentów:-):-):-)

widze, że wiele mamuś zastosowało praktyczne podejście i planowanie maluchów.. ale takie są czasy, że trzeba wszystkie warianty przemyśleć i decyzje uzależniac od pracy itp. rzeczy...

Co do wanienki to mi się wydaje, że jak dziecko siedzi to wygodniej jest je wymyć w zwykłej wannie. Można naładować do niej mnustwo zabawek i się nie przewróci. Moja siostra kupiła wanienkę w IKEA- 26zł, ma takie fale antypoślizgowe.

ja też mam taką wanienkę.. spisała się świetnie, ale ma jedną wadę... jest dosyć mała.. mnie wystarczyla do trzeciego czy czwartego miesiąca (nie pamiętam dokładnie).. potem musieliśmy przenieść się do dużej wanny, ale nie narzekam..

asze odpoczywaj i dbaj o siebie.. a przygotowania do świąt zrzuć na rodzinkę... to i tak będą wyjatkowe święta:-) fajnie masz z tym ginem... najważniejsze jest takie poczucie, ze jakby coś to ktoś kto może pomóc jest w zasięgu ręki...

cicha ślicznego masz synka:-):-):-) i kawał chłopa z niego:-)

ciekawe co u niekat... pewnie właśnie wraca z wizyty... czekamy na wieści

reklama
No wiem wiem, że nie będzie mi do śmiechu - doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ale póki co to lepiej się z tego śmiać i być lekko nieświadomą niż rozpaczać :blink:

wróciłam z wizyty....... skurcze sa fizjologiczne bo szyjka trzyma wysmienicie (4,78 cm czyli lepiej niz trzeba), mam brac no spe jakby co.... ale najwazaniejsze - BEDZIE CHŁOPAK!!!!!:-):-):-)DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA TRZYMANIE KCIUKÓW - NAJWYRAŹNIEJ POMOGŁY:tak::-):-)

Niekat to super, że wszystko ok:-):-D:tak: Gratulacje z synka!!!!:-):-D Czyli bedziesz mieć parkę;-) - też bym chciała parkę, może 22 się dowiem;-)( w prezencie gwiazdkowym). Niekat pamiętaj oszczędzaj się i daj sobie na luz z pracą - jakoś bez Ciebie wytrzymają:-)
Dziewczyny nie wyświetlają mi się suwaczki - Wam też??

niekat, no to podwójna radość. Po pierwsze wszystko w porządku, a po drugie upragniony synuś :-D:tak: Zostajesz teraz w domu, czy jednak wracasz do pracy?
U diabetologa nie byłam, wizyta przełożona na czwartek :wściekła/y: No nic, muszę poczekać. Najgorsze, że zadzwonili z przychodni, jak już prawie byłam na miejscu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry