reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

te skuircze to takie jakby tężenie brzucha.czujesz jakby nagle macica ci sie zrobiła jak z kamienia.Podobne do skurczów w łydce jesli je czasem miewasz tyle ze na brzuchu i raczej mniej bolesne;-)od kaszlu bardzo mozliwe ze sie zrobił skurcz.Ja to odczuwam jako napięcie w dole brzucha - mnie one rpzypominają skurcze jakie miałam na poczatku pierwszej fazy porodu z Oliwią no ale jak ty jestes pierworódka to trudno to wyjasnic;-):tak::-)

reklama
niekat biedna ta twoja Oliwia:-(chore dzieciaczki mają takie biedne spojrzenie.ucałuj ją gorąco i uważaj na siebie,żeby sie nie przypałętało to choróbsko wstrętne!!!
Kornelia33 witaj i zadomów się na dłużej!!!
Mrówa narobiłaś mi ochoty na pierożki,ale mam tylko mrożone kupione:sorry2:
a z czym robisz???
Weronikaa eej ale fajnie to ja też bym tak chciała bo nie dosyć,że mam małą pensję to jeszcze w kawałkach,a,że jest to na razie nasze jedyne żródło dochodu to kiepściunio:-(

Marteczka robiłam z kapucha juz na wigilie bo w tym roku znów u nas;-)juz siedzą w zamrażalniku:cool2:
Niekat zdrówcia Oliwci ale sie meczy bidula:-( może wam sie uda jednak jechać na święta na śląsk jeszcze ponad tydzień do świąt więc moze sie wykuruje:tak:
Moja jak miała oskrzela to 2 tyg siedziała w dou z tego tydzień brania antybiotyku a reszta profilaktycznie;-)
co do skurczy sei niewypowiadam bo trudno mi powiedziec o czyms czego nie mam w tej chwili a o poordowych juz zapomniałam:-p
Pierogi zrobione kuchnie wypucowałam jeszcze zostało mi umyc zastawe świąteczna i bedzie ok:tak:

no to dobre:-pa ja miałam sprzątac ale coś mi się nie bardzo chce pozbierać z łóżka:dry:,mężul ma dzisiaj urodziny,chyba pojedziemy do centrum pozałatwiać trochę spraw i póżniej do lekarza

Znów kiepska noc :dry:, może to przez leki :confused:

PrzyszłaMamusia - zazdroszczę :-p!!! Ja Tymona zobaczę dopiero 27.12...
Masz rację - ja mam 4D w ramach wizyty, ale za to płacę w cholerę...
Skaba - mój temat pracy to była "Nielegalna imigracja na wschodniej granicy Polski w latach 2003-2004" - więc też bardzo "przydatny" do pracy w budowlance, hahahaaha
Kornelia - witaj!

Wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają 2 mies. Sebastiana i powiedzieli, że dostaniemy wszystkie "graty" po nim, bo nie mają zamiaru mieć już dzieci a nie mają komu tego oddać. Fajnie. :-)

Muszę spadać po 13 z sunią do weta - szkoda mi bieduli, bo jak widzi weta to zaczyna się trząść jak na 20 st. mrozie.... A teraz co 2 dzień dostaje zastrzyk...

Marteczka - wsumie fajnie że dają całą kase, ale ja też biore grosze bo w papierach mam najniższą krajową (z której potrącają na dobrowolne ubezpieczenie PZU 42zł) czyli dostaje na łape ok 660zł :nerd: Majątek cały, ale dobre i to za siedzenie w domku :-)

No i dzięki temu ubezpieczeniu, dostane kase za urodzenie Małej - 800zł :-)
Głupio to brzmi, ale zawsze jakaś kasa wpadnie.

Ninja to wam sie fartneło:tak::cool2:to w sumie nic nie musisz kupować. a jak tam budowa domku?
Weronika każda kasa jest dobra i tak dla tych pieniędzy nie zachodziłaś w ciąze pewnie ;-)ale zawsze sie na coś ona przyda:tak::-)

Ninja to wam sie fartneło:tak::cool2:to w sumie nic nie musisz kupować. a jak tam budowa domku?
Weronika każda kasa jest dobra i tak dla tych pieniędzy nie zachodziłaś w ciąze pewnie ;-)ale zawsze sie na coś ona przyda:tak::-)

No jasne Mrówcia - wsumie do tego czasu to już wszystko będe mieć kupione, ale kasa się przyda zawsze!:tak:
Z droższych zakupów został mi tylko materac do łóżeczka, (w zasadzie łóżeczko z materacem mam dostać, ale wole kupić nowy nie wyleżany).

reklama
ja pracuję zawodowo dopiero od wrzesnia zeszłego roku.wczesniej utrzymywał nas mąz wiec tez lekko nie było.Przyznam szczerze że pieniądze jakie dostałam za Oli (750 wtedy) ratowały nas dośc powaznie ale i w tej chwili perspektywa dostania 1800 w sumie (becikowe i z ubezpieczenia) nas bardzo cieszy bo bedziemy mogli za to kupic ... uwaga:PRALKE!!!!jeszcze się biedaki nie dorobilismy i chidze z brudami do mamy na doł (mieszkamy w jednym budynku):-(nie ma co sie wstydzic bo pieniądze sa potrzebne zawsze a jak jest małe dziecko to tym bardziej :tak:
a tak w ogóle to dostaniemy becikowe,prawda:confused::nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry