reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat ja za Mele nic nie dostałam tylko mój maz dostał 600 zł i powiem szczerze zawsze to coś było;-)nawet na głupie kosmetyki czy pieluszki
z tego co mi wiadomo to sie łapiemy jeszcze;-)

reklama
Niekat - to dostaniemy po tyle samo (tez 1000 becikowe + 800 z ubezpieczenia) :-) U nas budowa domu w trakcie, to kasa pójdzie na ten cel.

hehe ale się materialnie zrobiło :tak:

Mężuś nie płaci tego "dodatkowego" ubezp. więc z jego strony chyba nic nie weźnie.
Miałam tego nie robić, ale pochwale się naszym gniazdkiem, stan na dzień dzisiejszy ( a fotka obok to nasz domek już wybudowany przez babkę z Warszawy), no i my mamy lustrzane odbicie.

Witam nowe marcoweczki :tak: Widze ze caly czas nas przybywa.

Mrowa- trzymamy kciuki za mame, napewno bendzie wszystko dobrze.

PrzyszlaMamusia- Super ze wszystko w porzadku z mala i ze mogliscie zobaczyc jak sobie fika. To z tego co piszesz to wyglada ze bendziesz mama lutowa no chyba ze coreczce sie nie bendzie spieszyc :-)

Ja mam usg 21 w nastepny piatek, tez juz sie nie moge doczekac i jestem bardzo ciekawa czy nadal jest synek
Ale narobilyscie mi ochoty tymi pierogami tez bym zjadla takie dopiero co zrobione z maselkiem mniam mniam

Weronikaa- domek bardzo przytulny, a gdzie budujecie? w Rzeszowie? Ja pochodze z Jaroslawia

Dzisiaj u mnie ma byc zupka fasolowa na obiad ale tak mi sie niechce gotowac ze cos. Jakiegos lenia mam dzisiaj, chyba przez to ze snieg na padac. Ponoc ma byc straszna sniezyca, to za chwile musze jechac do sklepu i kupic wszystko do obiadu bo puzniej nigdzie nie wyjde.

mrowa - no nie wszystkie rzeczy :sorry2: - z wielu nie zdąży wyrosnąć .
weronikaa - ładny tan domek - mi się w ogóle podobają takie proste.

A z domkiem: pod koniec stycznia kupujemy materiały i od wiosny zaczynamy (mam nadzieję)

Witajcie,
wczoraj wieczorem wróciłam z Łodzi, szkolenie było bardzo przydatne, a poza tym kończyłyśmy robotę ok. 13 a potem laba - kino, zakupy w Manufakturze, spacery po Piotrkowskiej, ale odpoczęłam! Syniowi kupiłam śpiochy z autkiem :)

Ninja, nie ma to jak pomoc znajomych! Fajnie, wielu rzeczy nie bedziecie musieli kupować.

Ninja i weronikaa - będziecie mieszkać w ślicznych domkach! Bardzo podobaja mi się takie nieduże! My porzuciliśmy plan budowy domku na rzecz kupna mieszkania, niestety. Ale zawsze coś, swoje cztery kąty będziemy mieć w pierwszym kwartale 2009, jak nie bedzie opóźnień.

PrzyszłaMamusiu, ciesze sie z Toba! Od razu człowiekowi lepiej jak popatrzy na taką uśmiechniętą ciężarówkę :)

Niekat, buziaki dla Oli. Na pewno szybko wyzdrowieje. I gratuluję, że do tej pory udało Ci się uchować ją od antybiotyku (moja mała kończy dziś 22 m-ce i zjadła juz 4 antybiotyki).

Co do tematów prac magisterskich to dołączam się i ja z "Sezonowością w rozrodzie Clethrionomys glareolus hodowanej w laboratorium" :-)

No, to zabieram się za dalsze nadrabianie zaległości, choć trochę poczytam póki córa śpi.

Hej dziewczyny,
rzadko piszę, ale często zaglądam. Mam trochę zaległości w pracy i staram się to wszytsko nadrobić, no i do świąt będę miała dużo pracy. Pocieszam sie tym, że od 24 do 2 mam wolne. Nie mogę się doczekać!!! Jeszcze ostatnio mam wrażenie, że ciągle latam po lekarzach, spóźniam sie przez to do pracy i aż mi głupio, bo znowu muszę iść na badanie glukozy i sterczeć tam 2 godziny. Niby to wszystko zgodnie z prawem, ale jakoś tak głupio się czuję. Pracujące mamy, tez tak macie?
Ninja, Weronikaa - super będziecie mieć domki. Ja marze o mieszkanku dwupokojowym, ale stwierdziliśmy z meżem, że na razie nie będziemy wchodzić w kredyty i sami pozbieramy na to mieszkanko. Póki co, chyba z naszego dużego jednego pokoju zrobimy dwa.

reklama
Weronika i Ninja bardzo ladne te domki:tak::-) bardzo podobne do mojego;-)
ja mam taki
main.jpg

tylko mój ma inna elewacje ale to jest ten projekt
Ninja najważniejsze ze wam coś pomogą to sie liczy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry