PM1
marzec 2008
Zgadza się
to każdego indywidualna sprawa. Dzięki za wasze opinie:-).
Mi tez się podoba jak malutkie np. roczne dziewczynki maja już kolczyki w uszach (myślę, że nie ma co tu porównywać kolczyk w uchu do kolczyka w pępku;-) czy nawet tatuażu).
A mam znajomą kosmetyczkę i mówiła, że przekłuwa bardzo często malutkim dziewczynkom uszy, których mamusie są jej stałymi klientkami i są bardzo zadowolone. W innych krajach jest to takie normalne tak jak pisałam Mrowa, ale widzę, że u nas jeszcze budzi to sporo kontrowersji.
Ale ja tez mam wyrobione na ten temat zdanie i na pewno moja córcia będzie mieć kolczyki
(oczywiście nie zaraz po urodzeniu ale może koło roczku;-)), nie wiem może to dziwne, ale dla mnie to takie normalne jak założenie sukieneczki dziewczynce. Ale tak jak pisałam każdy ma prawo do swojej opinii i szanuję to
.
to każdego indywidualna sprawa. Dzięki za wasze opinie:-). Mi tez się podoba jak malutkie np. roczne dziewczynki maja już kolczyki w uszach (myślę, że nie ma co tu porównywać kolczyk w uchu do kolczyka w pępku;-) czy nawet tatuażu).
A mam znajomą kosmetyczkę i mówiła, że przekłuwa bardzo często malutkim dziewczynkom uszy, których mamusie są jej stałymi klientkami i są bardzo zadowolone. W innych krajach jest to takie normalne tak jak pisałam Mrowa, ale widzę, że u nas jeszcze budzi to sporo kontrowersji.
Ale ja tez mam wyrobione na ten temat zdanie i na pewno moja córcia będzie mieć kolczyki
(oczywiście nie zaraz po urodzeniu ale może koło roczku;-)), nie wiem może to dziwne, ale dla mnie to takie normalne jak założenie sukieneczki dziewczynce. Ale tak jak pisałam każdy ma prawo do swojej opinii i szanuję to
.

wg tej tabeli
juz dawno powinnam urodzić bo wage mam taka jak na 40 tydzień upssssss
Teraz pedze do łazienki i bede cwiczyc wygibasy przy goleniu.Buziaki