Hello :-)
Asze-ale masz przystojniaka:-)...duży chłopak. Ciekawa jestem czy wyczekuje braciszka/siostrzyczki czy raczej jest zazdrosny. Takie większe dzieci różnie reagują;-).
mrowa- :-):-) no proszę jakie czasy nastały...dopadła nas lustrzyca

...tylko współczuć facetom z wielgaśnymi brzuchami, którym została lustrzyca... tak nie widzieć swojego "interesu" z góry

. Ja też jeszcze daję radę sama, ale wygimnastykować się trzeba

.
Wioletta- ja też jestem od początku na zwolnieniu...na początku ciąży miałam straszne nudności i trochę wymiotowałam, dlatego zdecydowałam się na L4, bo pracując w kontakcie z klientem miałabym trudno (pracuję w banku). Z resztą mojej szefowej pasował taki układ, bo dostała osobę za mnie na zastępstwo. A ja całą ciążę odpoczywam i szczerze mówiąc spodobało mi się to ;-), a finansowo (dziwne) ale wychodzę nawet lepiej niż jakbym pracowała, bo od czasu do czasu nawet premie dostaję:-).
Zgadza się to moja pierwsza ciąża i będę rodzić na Karowej:-)...chodzę też tam od początku do lek. prowadzącego. I jestem BARDZO zadowolona. Moja bratowa rodziła tam 2 lata temu a koleżanka rok temu i były bardzo zadowolone.
A na usg chodzę na ul Agatową 10 Zacisze i kosztuje 200zł (ostatnio dostałam 24 zdjęcia i 20min filmik:-)). A na zdjęciach można już nawet zobaczyć do kogo malutka podobna:-):-)

. A oto link na stronę poradni USG...
Poradnia USG Agatowa
Od wczoraj stwierdziliśmy z mężem, że będziemy omijać szerokim łukiem hipermarkety...MASAKRA co tam się dzieje...takie kolejki..mimo, że np. Carrefour jest czynny do 23.00

i ludziska takie nerwusy. Biedne te panie kasjerki, obrywa im się mimo, że to absolutnie nie ich wina

.
Uhh ... ale się opisałam ;-)
Pozdrowionka!!