reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Żeby życie toczyło się lekko, jak pomarańcza.
Miłość miała kolor malinowy i słodki smak.
Żeby przyjaciół było tylu, co w winnym gronie,
Dom pachniał, jak ciasteczka cynamonem
a pieniądze dało się wyciskać, jak cytrynę.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych Rodzin
życzy Amelka Łukasz i Magda :biggrin2:

reklama
Niech te Święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci...
biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie,
no i radość będzie wszędzie !

WESOŁYCH ŚWIĄT

dzisiaj jeszcze zrobiłam ostatnie prezentowe zakupy. Choinka ubrana - Przemko bardzo zaangażowany i nawet udało nam się nic nie stłuc (no ale szklanych bąbek mamy tylko kilka, a reszta drewniana, ze słomy albo innych bezpiecznych materiałów). Prezenty zapakowane. Z porządkami tak średnio, ale i tak lepiej niż na co dzień.
Asze, w tesco są śliczne ubranka, takie uniseks, z cherokee z maleństwem-kangurkiem z Kubusia Puchatka. Cała kolekcja jest w beżu. I sporo tych ubranek jest teraz przecenionych. Pozostałe to faktycznie albo róże z kwiatkami albo błękity z pieskami i autami.
Jutro i pojutrze spędzamy czas z moimi rodzicami a potem jedziemy do teściów na kilka dni. Przemko dostał wczoraj już pierwszy gwiazdkowy prezent - Boba budowniczego, kapcie z Bobem, piżamkę i kurtkę, oczywiście też z Bobem. I bardzo mu się to podoba. A z Bobem je, śpi, bawi się, "czyta" mu książeczki. Dzisiaj nawet Bob przyszedł sprawdzić jak kopie dzidziuś ;-)

Wesołych i Spokojnych Świąt

Giza dzięki:-). Byłam na zakupach właśnie w tesco w Świebodzinie bo mam najbliżej i tam nic ciekawego nie było, oprócz bodziaków które kupiłam, pewnie wykupili:wściekła/y:
Musiałabym jechać do Zielonej Góry może tam by coś było ( mąż do Poznania mnie nie zabierze bo z racji że tam pracuje zawsze mówi, że chce jechać gdzieś indziej), no ale po nowym roku to muszę się zabrać za wyprawkę!!
Już za chwilę Wigilia.....:-D:-D

a ja dzis znów nie mogłam spać wstałam o 4 :szok::baffled: no i zabrałam sie za robote zrobiłam krokiety jednego placka, kasze i ugotowałam groch wiec z potraw wigilijnych został mi tylko karp i kompot z suszek ;-)
i poodkurzac a potem juz relaksik i strojenie hehe:sorry2:

Mrówa co za nieziemskie siły w Ciebie wstąpiły??;-);-)
U mnie w kuchni rzadzi teściowa i mężulo więc mi zostało tylko ogarnięcie pokoju, choinka i stół:-). No i siebie zrobic na bóstwo:-)

Ja siostre spętałam w piątek i pomogła ubrać choinke, mamuśka placki porobiła (bo ja tam bardziej za gotowaniem niż pieczeniem), a dziś już prawie w domku jesteśmy zostały tylko pierożki - farsz gotowy, zostało tylko kleić ;-)ale babcia ma pomóc :)
A jutro do teściów, w Szczepana do Babci i Święta zlecą :-)

No i również życze Wszystkim Mamusiom wspaniałych kopniaczków od swoich maleństw, szybkiego porodu i uśmiechu na codzień!

reklama
Marcóweczki!!

Wesołych Swiąt!,radosnych,szczęśliwych!,dużo prezentów pod choinką!
No i oczywiscie dużo kopniaczków od naszych rosnacych w nas skarbów!
Oraz wiele miłości..
...to dla wszystkich dziewczyn...życzy Ewa z Piotrkiem i Alexem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry