reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Cześć Dziewczęta. Jak po świętach?
My na Wigilii byliśmy u teściów, potem u rodziców, 25.12- w domu, 26.12-poszłam z synkiem na obiad do rodziców i święta minęły.
A dzis w pracy, rozkład autobusów świateczny (głupota), ale nie powiem żeby ludzie mieli wolne, ledwo wcisnęłam się do autobusu- taki ciasny.
Miłego dnia.

Ja nie chcę iść do gina po świetach bo jak stanę na wadze to chyba skali braknie:-DJednym słowem obżarstwo i obżarstwo...jak to w święta:baffled:Ale minęły spokojnie i chyba fajnie:-)Pozdrawiam

Witam po świętach:-)
30 tydzień
Przyznam że męczyło mnie takie siedzenie i jedzenie :-) a ostatnio nawet jem mało a czuje się pełna
U nas od tygodnia minusowa temperatura za oknem aż miło
a ja jutro wybieram się do gina i pewnie też jak stanę na wadze to szok a czytałam że teraz to co tydzień pół kilo więcej :-D

Od 8 stycznia zaczynam szkołę rodzenia aż nie mogę się doczekać
Pozdrawiam wszystkie mamy odpoczywajcie po świętach

Ja nie chcę iść do gina po świetach bo jak stanę na wadze to chyba skali braknie:-DJednym słowem obżarstwo i obżarstwo...jak to w święta:baffled:Ale minęły spokojnie i chyba fajnie:-)Pozdrawiam

Hehe mamma80 - chyba każda z nas ma ten sam problem poświąteczny :-D
Na szczęście ja ide do ginki dopiero 9.01 :tak:
Zauważyłam, że brzuszek mi chyba zaczął nabierać coraz bardziej krągłych ksztaltów i to w dość szybkim tempie ;-) Podkoszulki męża w których wcześniej tonełam teraz są jakoś dziwnie upięte :zawstydzona/y::dry: hihihi

Cześć Mamusie!!

Dziś i jutro mój mężuś ma urlop, więc dziś leniuszkujemy:-D (spanie do 12:30:-D). Superek!!!!
U mnie poza tym oki. Tosia daje czadu...ostatnio imprezuje po nocy i mamusia nie może spać przez te jej harce:-D.
A! Dziś zaczynam 32 tc :-D:-D:-D:-D:-D:-D! Ale już blisko:szok::-D:-).

Trzymajcie sie cieplutko!
Pozdrawiam

reklama
Witam sie po Swietach!
Ale tu cicho bylo przez te pare dni. U nas tez juz po swietach ale jeszcze salatki swiateczne zostaly i wlasnie zjadlam caly talerz na sniadanie :zawstydzona/y: I tez do lekarza ide po nowym roku, 8-go stycznia to sie waga chyba zalamie podemna :-D.

U mnie tez swieta minely bardzo spokojnie i strasznie szybko :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry