Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Wczoraj była u nas kuzynka męża z córunią,ma 8 miesięcy a gabarytowo odpowiada 6 miesięcznemu dziecku i taka jest fajna,wesoła,pomimo,że ją dziąsełka swędzą i wszystko by do buziaka pakowała(łącznie z moim telefonem),że aż mi żal było,bo chciałam ją trochę poniańczyć,a tu lepiej nie:-(

.Ale chyba mi to nie grozi .Zazwyczaj zdejmuje je w domku do spania i na basen...Ale cholera nie wiadomo..bedę pewnie tak skołowana ze zapomne wyjąc...

.Pierwszy raz ktos odmówil mi miejsca (odkad widac mi brzuszek to zawsze sie upominam).
, widac ze byli troszke "wypici" .Wiecie że prawie wyszarpali faceta z miejsca....ostatecznie usiadłam ale cała czerwona.Słyszałam tylko jak jakies babole mnie obgadują.....

Mozna sie ciekawych rzeczy o sobie dowiedziec od całkiem obcych osób...(rzeczy typu że te młode puszczalskie myslą że jak maja brzuch to wszystko im wolno!!!!!) Jestem zaszokowana panujacą u nas znieczulicą!!!!!!
Starym pindom zawsze coś nie pasi!