reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
no to jak zawsze Święta,Święta i...po Świętach!:-D
Też się najadłam:szok:.Wczoraj była u nas kuzynka męża z córunią,ma 8 miesięcy a gabarytowo odpowiada 6 miesięcznemu dziecku i taka jest fajna,wesoła,pomimo,że ją dziąsełka swędzą i wszystko by do buziaka pakowała(łącznie z moim telefonem),że aż mi żal było,bo chciałam ją trochę poniańczyć,a tu lepiej nie:-(
Byłam dzisiaj wreszcie obciąć włoski,od razu mi lżej i mąż stwierdził,że"jak dziewczynka wyglądam":-)ale nie wiem czy to akurat dobrze:baffled:
A słuch mnie dopadł,że "becikowego"ma nie być od Nowego Roku!Wiecie coś na ten temat???:wściekła/y:

Hej Brzusie:)
Dziewczynki jak po świetach...ja jak co roku NIERUCHAWA, obżarta i sflaczała.....
Mój synalek nadostawał mase prezentów.....Prawie cała moja rodzinka mu nakupowała róznych różnosci:-D:-D:-D
Jak sie czujecie....ja sie powoli przygotowuję zostalo mi jeszcze ~10 tygodni. ( a własnie 31 tydzien to który m-c ? 7 czy 8?)

cześć Dziewczęta.
Ja idę do ginki 07.01- waga nieźle skoczyła mi do przodu, wg mojej przytyłam juz 14, a dopiero było 12. Ciekawe ile wg jej wagi ?To przez to obrzarstwo w święta.
Ibolya -ja czuje sie tak jak Ty.
Gratuluję rozpoczęcia 31 tc
a122.gif
e118.gif
to tak jak ja.
31tc to wg mnie jeszcze 7 m-c

Marteczka nie żartuj o tym becikowym- ja słyszałam że mają wydłużyć do 1 roku -z 3 m-cy- termin odbioru pieniędzy. Przyda sie 1000 zł, na drodze nie leży-a zarobic nie łatwo.

Hejkum Wioletta ja mam na 7 stycznia okuliste (konsultacja) i 8 stycznia gineksa.Gin mnie przestrzegła żebym bron boże nie poszła rodzic w soczewkach kontaktowych:baffled::baffled::baffled:.Ale chyba mi to nie grozi .Zazwyczaj zdejmuje je w domku do spania i na basen...Ale cholera nie wiadomo..bedę pewnie tak skołowana ze zapomne wyjąc...
Ja to nawet nie wiem jak się odbiera becikowe....Ile ono wynosi ? dokładnie 1000pln?
Ide jutro na pobranie krwi...brrrrrr i pewnie kogos poczęstuje siuśkami;-)Nienawidzę pobierania krwi bo mam cienkie żylki i głęboko siedzą...Wszystkie pielegniarki od razu mi próbują "zjeżdzać " na dłonie a to boli jak jasna cholera!!!!!Wiec teraz sie wykłócam.kiedyś tak sie bałam ze piguły robiły ze mną co chciały a ja sie bałam pisnać....Ale powiedziałam dosć.Rece bola bardzo i do tego sa fioletowe.
Wiecie jaki szok przezyłam w wigilię? Wyszłam wczesniej z pracy i wsiadłam w tramwaj ..oczywiście był zawalony, więc ja od razu podeszłam do siedzenia z krzyżykiem i poprosiłam faceta który tam siedział o ustąpienie bo jestem w ciazy.Facio miał nie wiem...40,50 lat i powiedział ze pierwszy usiadł na siedzeniu wiec jest jego, ze trzebabyło sie pośpieszyć to bym siedziała:szok::szok::szok:.Pierwszy raz ktos odmówil mi miejsca (odkad widac mi brzuszek to zawsze sie upominam).
Ale to jeszcze nie wszystko...2-3 metry dalej stało 3 chłopaków, w dresach:cool2:, widac ze byli troszke "wypici" .Wiecie że prawie wyszarpali faceta z miejsca....ostatecznie usiadłam ale cała czerwona.Słyszałam tylko jak jakies babole mnie obgadują.....:confused::confused::confused:Mozna sie ciekawych rzeczy o sobie dowiedziec od całkiem obcych osób...(rzeczy typu że te młode puszczalskie myslą że jak maja brzuch to wszystko im wolno!!!!!) Jestem zaszokowana panujacą u nas znieczulicą!!!!!!

I dobrze że dresiki tego sterego ćwoka wywalili!!:-) od tego są miejsca "uprzywilejowane" żeby właśnie Ci uprzywilejowani mogli z nich skorzystać! :wściekła/y:
A co do babek - walić je!!:wściekła/y: Starym pindom zawsze coś nie pasi!

Jak bylismy w Boże Narodzenie w Kościele ledwo co mogliśmy wejść do środka - tyle było ludzi, myślalam że tam skisne - z nogi na noge i też oczywiście nikt miejsca nie zrobił więc następnego dnia przyszliśmy wcześniej i wsadziliśmy się w sam środek ławki :tak:
Ludzie to świnie!

Kurcze ale ze mnie agresor :-D:szok::-D

To miałaś Ibolya przygodę w tramwaju. Należało się chłopu- znalazł sie uprzywilejowany. Dobrze,że dresiki Ci pomogli, a nie naskoczyli z gębą na Ciebie.
Ja niestety nie umiem domagac się miejsca, na szczęście ostatnio niektórzy podnoszą sie z miejsca,żeby mi ustapić. Przeważnie jednak znieczulica panuje- nagle wszystkim chce się spać albo strasznie ciekawe rzeczy są za oknem. Ah- ZNIECZULICA. Okropni są niektórzy- chłapią jęzorem bez zastanowienia- jak te baby co mówisz.
Becikowe Kochana wynosi równo 1000 zł, a jeżeli masz dochód na osobę 504 lub mniej to drugi 1000 należy się.

Dajcie spokój z tymi ludżmi!!!Ćwoki i tyle...
Marteczka to ty ładnie balujesz-o 2.00 na necie i jeszcze zdażyłas u fryzjera być:-D:-D:-D;-);-)-wklejaj zdjęcia nowego image!!!

ale sie mój maluszek ostatnio kręci w brzuszku.
Powiedzcie -czy Wam też wycieka mleko ? Mi to nawet sporo. Rano budzę się z dużymi mokrymi plamami na koszuli nocnej .
Z Hubuniem też tak miałam, ale czy tak dużo?
Mocno dojna krówka będzie ze mnie znowu?

reklama
Mnie narazie nic nie wycieka,a dziecko moje jest ruchliwe jak nie wiem!Na palcach jednej ręki mogę policzyć kiedy się nie rusza w ciągu dnia,aż strach pomyśleć czy to zachowanie w brzuchu jakoś się przekłada na aktywność dziecka po porodzie-bo jeśli tak to będzie niezła jazda;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry