reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
ja się czuję jak na początku ciąży wstałam o 10 ale chętnie bym sobie poleżała i nic nie chce mi się jeść muszę wmuszać w siebie:zawstydzona/y:
z tym ustępowaniem miejsca to tak jest niestety ja na uczelnie jadę trzema busami ale zawsze wsiadam na pierwszym przystanku więc się pcham a tak to mam trzy szybsze koleżanki to one mi zajmują kiedyś był taki tłok i ja sobie siedziałam ale weszła kobitka w ciąży z takim brzuchem że mój wielki zrobił się w porównaniu z nią malutki patrzyła się na mnie jakby z wyrzutami to jej powiedziałam że przykro mi ale ja też jestem w ciąży i ktoś potem wstał za mną w kościele też żeby usiąść to wychodziliśmy z mężem 30min wcześniej :wściekła/y::baffled:

wkurzają mnie osoby które na mój widok mówią ooooooo jaka ty duża jesteś grubiutka jesteś i to same babki to co one się nie przeglądały w lustrze jak były w ciąży fakt kiedyś robienie zdjęć pamiątkowych to nie była codzienność :wściekła/y:
no sorry w ciąży jestem a chyba aż tak dużo się nie zmieniłam jak mam wszystkie swoje stare ciuchy i tylko spodnie ciążowe
ufff ale pojechałam :-)
idę teraz na śniadanko trzymajcie się

hej hej masakra tyle tu tego wszystkiego! I takie pytanko- to na wątku głównym piszecie ze sobą, o sobie i brzusiach tak?
Hej,tak tu piszemy o wszystkim co nam dolega,o upadkach i wzlotach itp.a zakupki dla maluszka,nasze zdj.brzusiów,nasze tycie opisujemy na innych wątkach.Są one odpowiednio zatytułowane na głównej stronie marzec2008.Wkręcisz się szybko:-):tak:Teraz tu troche pusto bo dziewczyny są w świątecznych rozjazdach ale pewnie od stycznia zacznie się grubo!!!

Iboyla ale burak z tego gościa ja bym sie na jego miejscu spaliła ze wstydu ze nie ustapiłam a tym babom odpowiedziała ze dzieci tych puszczalskich beda zapieprzac na ich emerytury;-)a dresiaki zachowali klase:tak::cool2:
Ja teraz do Kościoła chodze do samego przodu ze wzgledu na Melcie a tam zawsze coś wolnego sie znajdzie;-) ale ajk byłam z Mela w ciazy to najczęściej babki które miały koło 50 albo więcej mi ustepowały ale ja nigdy nie skorzystałam bo mi było głupio ze starsze mi ustepuja a młde siksy siedza rozwalone:no::wściekła/y::baffled::dry:
Wioletta mi nonstop leci siara:-p:no: a Konrad ma chyba motor w tyłku bo cały czas daje o sobie znac;-)
Witaj Kasik i rozgość sie na naszym wąteczku:-)

Hey Kobitki!;-)
mamma-nie wiem co się dzieje ale wróciłam do młodzieńczego trybu życia nocnego,chodzę spać 2-3 a wstaję 12-13!:baffled:
Ibolya-kurcze ja po incydencie z kasy z Tesco to już się nie pierdzielę,w końcu trzeba gdzieś rozładowywać nadmiar hormonów:-D,ale bym staremu tam nawrzucała,i mówi się,że młodzież źle wychowana:szok::szok::szok:jak ma takie przykłady od"starszego społeczeństwa"!Ja jak wczoraj wychodziłam od fryzia(a tam przedsionek ciasny i dwie pary drzwi)ale 3 gówniary ostro się ryją jedna za drugą gęsiego do środka to mówię,że kulturą jest wypuszczać wychodzących a nie ładować się na chama jak miejsca nie ma!:wściekła/y:ZNIECZULICA jest i to masakryczna!!!lepiej udać,że się nie widzi nie słyszy!
Kasik Witaj!Tylko chwila minie jak się wciągniesz;-)

Może wiecie dziewczyny jak naprawić kompa.
w domu coś mi się narobiło i staje dęba na początku-jak jest plansza Windows XP i paseczek się przesuwa jakby ładował system. I nic-ładuje w nieskończoność.
Czy muszę instalować windowsa jeszcze raz ? a czy to co tam mam to szlag trafi? mam tam ważny pragram i ważne dane - czy stracę to? znacie sie na tym?
Pomóżcie proszę, nie mogę w domu szperać w necie.
a037.gif
a032.gif

reklama
Wioletta999- Ja tez zauwarzylam ze juz od jakiegos czasu wycieka mi mleko.

Mamma80- Moj syneczek tez jest strasznie ruchliwy i tez ostatnio sie zastanawialam czy jak sie urodzi to tez bendzie taki lobuziak, powiedzialam do meza ze jak tak to on bendzie w domu siedzial a ja ide do pracy:-D

Kasik25- Witaj na marcoweczkach!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry