reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzieki dziewczyny! I witam:-) juz pomalutku sie wkrecami wiem w miare gdzie co i jak fajnie tu u was! Tylko czasu mi troche brakuje ale damy rade jak synus spi to mama troszke po buszuje!:-D

reklama
cześć dziewczyny po świętach!!:-):-)
Jestem dzisiaj jakaś taka do niczego, spałam pół dnia, jeść mi się nie chce - oby to nie była jakaś choroba:baffled::no:, może to przesilenie poświąteczne??;-);-)
Kasik25 witaj u nas:-)
Moje maleństwo jest też bardzo ruchliwe, ale to już pewnie nie długo bo za chwilę nie będzie miało tyle miejsca:no: i zatęsknimy za tym buszowaniem w naszych brzusiach:tak::tak:

Może wiecie dziewczyny jak naprawić kompa.
w domu coś mi się narobiło i staje dęba na początku-jak jest plansza Windows XP i paseczek się przesuwa jakby ładował system. I nic-ładuje w nieskończoność.
Czy muszę instalować windowsa jeszcze raz ? a czy to co tam mam to szlag trafi? mam tam ważny pragram i ważne dane - czy stracę to? znacie sie na tym?
Pomóżcie proszę, nie mogę w domu szperać w necie.
a037.gif
a032.gif
ja kiedyś tak miałam i wystarczyło przeinstalowac system

Cześć Mamusie!

O jak miło jak tyle nastukałyście...my z mężusiem okupowaliśmy dziś Świat Dziecka i trochę nakupiliśmy rzeczy (ale to opisałam już na innym wątku). Jestem zmęczona ale happy:-).

Iboyla- jestem w szoku w związku z tym co cię spotkało w tramwaju...jaki cham!! Ale dresiki super!!! Ja ostatnio sie jakaś agresywna zrobiłam i nie wiem jakbym zareagowała jakby mi ktoś odmówił ustąpienia miejsca :wściekła/y::szok::-D:-D. Tym bardziej, że nie chodzi tu o moją wygodę ale o bezpieczeństwo mojego dziecka:dry:.
Czy wy też jesteście ostatnio takie poddenerwowane? Normalnie czasami wiedzę sama po sobie, że zachowuję się jak stara zrzęda i szukam zaczepki:zawstydzona/y:...czasami tak miałam przed okresem...ciągle coś mi nie pasuje:zawstydzona/y:.

Wioletta- mi też już od długiego czasu leci siara, ale czasami mniej czasami bardziej...a jeśli chodzi o ruchy to Tośka przechodzi samą siebie:happy2:. Mój brzuch skacze jak piłka kauczukowa i to widać gołym okiem nie trzeba się w ogóle wpatrywać:-D. A jak się mocniej wypnie to aż czuję przeszywający ból.

Kasik- witamy!!!! Rozgość się:-)

Marteczka- czekamy na fotkę w nowej fryzurce :-)...a o becikowym nic nie słyszałam, że mają znieść:no:.

a ja trochę załamana bo dziś mam bardzo wysokie ciśnienie do wizyty u gina nic się nie zmieniło i dalej było wysokie więc dostałam tabletki a jak jutro będę mieć dalej powyżej 110 to już mam wypisane skierowanie do szpitala i jutro mam się zgłosić kurcze żeby spadło jakoś nie cieszy mnie ta perspektywa :-(
idę odpocząć może jutro będzie lepiej

Może wiecie dziewczyny jak naprawić kompa.
w domu coś mi się narobiło i staje dęba na początku-jak jest plansza Windows XP i paseczek się przesuwa jakby ładował system. I nic-ładuje w nieskończoność.
Czy muszę instalować windowsa jeszcze raz ? a czy to co tam mam to szlag trafi? mam tam ważny pragram i ważne dane - czy stracę to? znacie sie na tym?
Pomóżcie proszę, nie mogę w domu szperać w necie.
a037.gif
a032.gif

Cytuje męża: "Zacznij od, zanim się system zacznie ładować wciskaj F8 i jak wyskoczy Ci czarny ekran w DOS-ie to będzie tam coś takiego jak "ostatnia znana dobra konfiguracja" i strzałkami wybierz tą opcje. Jak to nie pomoże weż płyte botowalną XP-ka i spróbuj przez R (tj. naprawa systemu i rejestrów). To na początek najprostrze sposoby.
Jak to nie pomoże to trzeba kogoś z wiedzą, a jeżeli chodzi o dane zawarte na dysku to podpiac dysk pod drugi komputer i przekopiowac

az mi sie cisnienie podnioslo jak przeczytalam o tym wrednym dziadzie z tramwaju !!!!! co za kretyn, zycze mu zeby do konca 60tki jezdzil zatloczonymi tramwajami bez siedzen !
ja bym chyba gnojka z torebki trzasla nie czekajac na dersikow. co za palant noooo !!! a te wredne baby nie lepsze, brak slow .

bylam wczoraj na badaniu, widzialam dzidzie podczas usg i maluszek nadal pupcia na dol jest zwrocony, a jak jest u Was??
maly wazy 1330g a ja 70 czyli +10kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry