Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, może to przesilenie poświąteczne??;-);-)
i zatęsknimy za tym buszowaniem w naszych brzusiach

ja kiedyś tak miałam i wystarczyło przeinstalowac systemMoże wiecie dziewczyny jak naprawić kompa.
w domu coś mi się narobiło i staje dęba na początku-jak jest plansza Windows XP i paseczek się przesuwa jakby ładował system. I nic-ładuje w nieskończoność.
Czy muszę instalować windowsa jeszcze raz ? a czy to co tam mam to szlag trafi? mam tam ważny pragram i ważne dane - czy stracę to? znacie sie na tym?
Pomóżcie proszę, nie mogę w domu szperać w necie.![]()
![]()

. Tym bardziej, że nie chodzi tu o moją wygodę ale o bezpieczeństwo mojego dziecka
.
...czasami tak miałam przed okresem...ciągle coś mi nie pasuje
.
. Mój brzuch skacze jak piłka kauczukowa i to widać gołym okiem nie trzeba się w ogóle wpatrywać
. A jak się mocniej wypnie to aż czuję przeszywający ból.
.

Może wiecie dziewczyny jak naprawić kompa.
w domu coś mi się narobiło i staje dęba na początku-jak jest plansza Windows XP i paseczek się przesuwa jakby ładował system. I nic-ładuje w nieskończoność.
Czy muszę instalować windowsa jeszcze raz ? a czy to co tam mam to szlag trafi? mam tam ważny pragram i ważne dane - czy stracę to? znacie sie na tym?
Pomóżcie proszę, nie mogę w domu szperać w necie.![]()
![]()