reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

A ja od niedawna zauważyłam że włosy przestały mi wypadać :szok::-):-D:szok: ale w zamian paznokcie łamią się jak diabli!
Hehe ale z dwojga złego to już wole mocniejsze włoski bo wcześniej to garściami mi wypadały :wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczyny!
W końcu wróciłam. Z najważniejszych wydarzeń :
1. Jestem po wizycie u gina, Tymon zdrowy, odpowiada wszystkim parametrom na 27 tydzień (no teraz już 28) - ważył 996 gram :-D, reszty nie wypisuję. Szyjka też ok no i przestałam brać Cordafen. :-)

2. URODZIłA SIę CóRCIA MOJEGO BRATA - MAJECZKA- dzień po terminie (ciut szkoda, że nie dotrwała do nowego roku - byliby z Tymonem w jednej klasie :-D:-D:-D:-D)

Poza tym święta oki, byliśmy i u moich rodziców pod Wawą i u teściów w Częstochowie. No i dowiedziałam się, że następna koleżanka w ciąży :-D

Jutro popiszę może więcej bo idę spać - przez cały tydzień się porządnie nie wyspałam. Pa!

Majeczka:

Ninja - pogratuluj bratu ślicznej córeczki :-):tak: Naprawde jest kochana i taka maluśka :tak:

Ale to znaczy że się urodziła w grudniu a grudzień to super miesiąć :-) ja z grudnia, mój mężuś (swoją drogą wczoraj skończył 27latek:cool:) , kolega, szwagierka .... :cool:

Kurcze już się nie moge doczekać mojej Niuni :cool2:

No mój też ale z 13-go:-D,kurcze Ninja pogratuluj bratu takiej laleczki i fajnie,że już bez tych prochów się obejdziesz!Maleństwo!I jak tu się z takim obchodzic?:dry:A ja im wcześniej tym większy strach mnie nachodzi o wszystko!:szok:Dzisiaj ciotkę namówiłam żeby mi włosy henną farbnęła(tak po naturalemu;-))i jaja straszne ale grunt,że pozbyłam się paskudnych po weselnych odrostów:no:,a efekty obczaję najlepiej jutro przy dziennym świetle:-)??Weronika u mnie to samo z włosów przeszło na pazurki i już nawet nie mam czym męża drapnąc:baffled:Skaba znając twój zapał i zamiłowanie do pracy to będziesz tam często zaglądać;-)Darinia bardzo dobrze,że już ci przeszło,to musiał ci ktoś nieźle podnieść to ciśnienie:-D

iza&marcin- Ja bylam przed swietami (12/21) u lekarza i juz synek sie ulozyl glowka w dol. I wazyl 0.9761 kg (2.15 funta). Niby lekarz mowil ze to normalna waga w tym tygodniu ciazy ale jak patrze to wasze dzidziusie duzo wiecej juz waza hmmmm:confused:

PrzyszlaMamusia- Teraz to juz z gorki.:szok:

Ninjacorps- Gratuluje bratanicy. Sliczny bobasek:tak:

reklama
Dziewczyny, jak zobaczyłam Majeczkę na drugi dzień po narodzinach, to się zdziwiłam, że noworodki są takie malutkie :zawstydzona/y::sorry2: - nigdy jeszcze nie widziałam noworodka, hahahahahahaa. Główkę miała malutką jak moja pięść . A waży 3300 więc zupełnie w normie. No i ma piękną czuprynę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry