reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niech Nowy Rok przyniesie Nam radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią
nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens.
Wszystkiego dobrego, szczęśliwych rozdwojeń i zdrowych dzieciaczków życzy Asia, Jędrzej i Miłosz

reklama
Moje Kochane Marcóweczki zycze wam zeby nadchodzacy rok był lepszy od poprzedniego.Zeby kazdy dzien był przepełniony miłoscia i radoscia.Wytrwałosci i cierpliwosci.:-)
Lekkich porodów, zdrowych i rumianych Bobasków oraz spełnienia w roli matek i zon.Tego zycze wam wszystkim i sobie równiez.
Szampanskiej zabawy Kochane:-)

Do nas ma wpaśc kumpela z narzeczonym i ma mi przywieźć:-D:-D:-D...Karmi,ostatnio to mój ulubiony trunek(chociaż nie ukrywam,że nie z wyboru;-))

Kochane moje dziewczęta!Ten Nowy Rok dla każdej z nas będzie całkiem nowym doświadczeniem i przeżyciami z nim związanymi,i niech nic i nikt nie ma prawa nam tego zakłócić!!!

Dziewczynki wszystkiego naj w tym nowym roku-bo jakby nie było TO JEST NASZ ROK!!!!!!!!!!!!!!Nowe doświadczenia,nowe życie w większym gronie-wszystko ma być naj pamiętajcie i głowa do góry,zero dołów.....:-):-):-):-):-)

powoli się zbliża nie będziemy już oczekujące
jak tylko powiedzieli Nowy Rok 2008 to aż się miło zrobiło bo my marzec 2008 :-)
31 tydzień :-D
czy to możliwe żeby w tydzień brzuch się dużo powiększył bo jeszcze tydzień temu jakoś tak zgrabiej wyglądał a wczoraj to sama się przeraziłam na widok z lustra zrobił się większy :-) a to nie efekt świąteczny bo ja nie mam apetytu i jem mało

Wszystkiego dobrego marcówki

reklama
Befatka- to my mamy termin na ten sam dzien he he fajnie i w tym samym wieku jestesmy! Mi wiele osob przy pierwszym zyczylo szerokiego rozwarcia i... 15min partych to raczej nie dlugo wiec zycze wam tego! A znasz plec dzidzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry