reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej marcóweczki super ze sylwester dobzre spędzony:tak:
Darina ja dośc często budze sie w nocy koło 2-3 i nei spie 1 czasem 2 i wtedy mnie trafia po przewracam sie z boku na bok:baffled: a 31 tyg to moim zdaniem 8 miesiąć wiec juz zaczełaś 8;-)
Wioletta ja popijałam wiśniowego Picolo:-p
Moja Mela wytrwała do 22,30 i strzelaliśmy dla neij 2 razy fajerwerkami ale na polu sie bala bo był straszny huk:sorry2:i patzryłysmy jak chłopaki (mieli straszna radoche) strzelaja dla nas:tak:

reklama
czesc wszystkiego naj w nowym roku
byłam dzis zrobic badania a w poniedziałek ide do lekarki ciekawe ile dzidzius juz wazy

ja mam jutro juz wizyte i może znów zobacze mojego Synka:-):tak:;-)
bałam sie jej glównie przez ważenie ale mam to teraz gdzieś - i tak jest po tych świętach lepiej niz przewidywałam;-)

Befatka-mi gin w 18tyg powiedziala ze raczej dziewczynka a w 23tyg bylismy na 4D i widac bylo siusiaka he he a tez nie szlo sprawdzic za bardzo tak fikal! I juz sie nastawilam na 2 syna a ostatnio pisalam z kolezanka co miala robione 4D i na zdjeciu widac siusiaka a urodzila dziewczynke :tak: jak bede szla teraz do gin to powiem zeby jeszcze raz sprawdzila he he. Tez jestem ciekawa czy w terminie urodze bo pierwszy to tydz po! Zobaczymy oby szybciutko:-D buzki i poglaskaj brzusio od nas ! Daj znac co tam bylo widac. A przy pierwszym tez mialam przeczucie ze chlopak i jest chlopak a teraz nico zadnego przeczucia! Moze dlatego ze mialam miec blizniaki? i miala byc parka a zostalo jedno? wazne ze zdrowe!!!

kasik no to też niezle przeżyłaś pewnie,grunt że synek rośnie zdrowo(jesli jest synkiem na 100%;-))
Ja idę do gina w poniedziałek 7.01 i jak mi powie że się płeć zmieniła to mu zaniosę te wszystkie różowe ciuszki i niech sobie je nosi!!!Druga sprawa waga poświąteczno-noworoczna:zawstydzona/y:Pomińmy ten temat no i zobaczę tą moją dzidzię której już bardzo dawno nie widziałam:-)
A co do Sylwestra to wiecie,że nie wpadłam na to że można tego Piccolo pić....A szkoda bo pewnie dobry:-D:-D

mamma-no dobze sie z tym nie czulam ale co zrobic w 8tyg po prostu drugi woreczek zanikl i zostala 1 dzidzia bylo mi zle jak sie znowu dowiedzialam ze jednak chlopak ma byc to tez nam z mezem troche bylo zle ale teraz wazne ze dociagne do konca i bedzie zdrowy:-) bede miala 3 kochajacych mnie mezczyzn :-D:tak::-) ale jak bedzie dziewczynka to bedzie radocha;-):-) ZDROWKO NAJWAZNIEJSZE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry