reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej dzieczyny.
pranie ciuszków??Mi to jeszcze przez mysl nie przeszło:zawstydzona/y:ale sie zbiore chyba na sniach.
Co do malowania na scianach to tez mam w planie, ale chyba bedziemy mieszkanie zmieniac na wieksze wiec narazie dam sobie spokój.
Ze spaniem nie mam jeszcze problemów wrecz odwrotnie przesypiam cała noc i potrafie jeszcze do 5h w dzien.Koszmar chyba zapytam lekarza o co chosi.
Moze jakas depreche łapie:baffled:
teraz gonie na spacer.Pozdrawiam paaaa....

reklama
Dusia - śliczne te pokoiki, ciekawe czy można kupić gotowe szablony:confused: czy jakiegoś "artyste" wynająć. Narazie jednak trzeba się z malowaniem wstrzymać. Dopiero w nowym domku urządzimy Małej ślicny pokoik :tak:,

A co do spania - potwierdzam - też spać nie mogę ale to chyba przez ciepło w pokoju :wściekła/y::zawstydzona/y: (zresztą ogólnie mi ciepło teraz). W szoku byłam, jak mi mąż powiedział że wietrzył wczoraj jak już spałam ze 3 godz. a ja nic nie czułam i i tak obudziłam się ok 5 rano i z 2 godz się przewalałam :wściekła/y:

No i zmieniając temat - ta ciemna smuga co pojawia się od pępka w dół - zauważyłam że mam ją od "dołu" przez cały brzuszek aż do cyców :szok:
Mam nadzieję, że zniknie po porodzie.

Cześć Mamusie...chyba z rok do was nie pisałam:-D:-D:-D:-D

Widzę nasze marcówkowe forum znowu nabiera tempa :-).
Oj ale miałam dziś koszmarną noc:no: mężuś wczoraj walnął na wieczór kawkę i nie spał całą noc, tylko się wiercił i przez to ja nie mogłam spać i tak do 3 nad ranem:wściekła/y:. Dobrze, że znaleźliśmy sposób na szybki sen ;-) i pospaliśmy do 10 (bo wyjątkowo mąż poszedł do pracy na 11) ... a miałam tyle planów na dzień dzisiejszy i przez tą noc jestem taka rozbita.

Weronikaa
- nie jesteś ostatnia z praniem ciuszków...ja tak planowałam dziś się za to wziąść ale nie wyszło:zawstydzona/y:...na planach się skończyło. A tak w ogóle mam totalnego lenia. A co do brązowej linii to sporo kobiet ma taką ale ona niknie po ciąży. Ja też taką mam ale dość bladą i od cycorków do pępka niżej nie :-D.

Dusia- super są te dekoracje pokoi...mi najbardziej się podoba żółta:-). U nas widziałam, że można na allegro kupić takie piankowe dekoracje z serii Kubuś i przyjaciele i są bardzo tanie po 4.50szt. a wzory są śliczne i do tego różnej wielkości:tak:.

Ja mam wizytę u gina 10.01 i w tym samym dniu mam usg. Także też czekają mnie atrakcje:-). Ale dziwię się, że tym razem przed wizytą nie mam żadnych badań do zrobienia (chyba się mojej gin zapomniało a i mnie też). W sumie wizyty mam już rozpisane do samego terminu i czeka mnie jeszcze 4 wizyty (co 2 tyg) do końca lutego.

witam w Nowym Roku:-):-):-) troszkę was przez te świeta zaniedbałam, ale rodzinka się zjechała i nie było czasu zajrzeń na bb..

U nas Sylwester zapowiadał się w piżamkach, a w ostatniej chwili przybyli do nas goście: teściowa, dwie siostry męża i brat z żoną (też ciężarną) i synkiem.. Bartek był w siódmym niebie i imprezował do 23, aż w końcu usnął na siedząco:-):-):-)

dziewczyny ostatnio lekarz powiedział mi, żebym wytrzymała jeszcze 7 tygodni i zdałam sobie sprawę, że to już tak bliziutko... a ja nie tylko nie mam wypranych ubranek - ja ich jeszcze wogóle nie mam:szok: tylko patrzeć jak się lutówki zaczną rozdwajać, a potem juz na nas kolej:-) ale już sie nie moge doczekać..

w pracy oznajmiłam, że idę na L4 i mój prezes obliczył, że wrócę za 3 tygodnie... widać jemu też ta ciąża tak szybko minęła, że nie zauważył, że nie mam już po co wracać, bo zaraz będę rodzić.. no i musze mu to uświadomić:-) ale póki co nie mam jak odpocząć, bo mam jeszcze kilka spraw do dokończenia.. największy plus to to, że nie musze wstawać o 6, no i dzisiaj na przykład siedzę cały dzień w łóżku w piżamie:-):-)

Ninja śliczna córunia.. pogratuluj szczęśliwym rodzicom:-):-):-)
a moja kuzynka urodziła córę - Sandrę 31.12.2007 o 4 rano.. mała ważyła 4200 i ma bardzo gęste czarne włosy...

ja do gina idę dopiero 18.01, a zatem na razie będę żyć waszymi relacjami:-):-) no i jutro szkoła rodzenia...

Mi tez jest ostatnio strasznie goraco i caly czas zmniejszam ogrzewanie a maz chodzi i podkreca bo mu zimno.
Dzisiaj strasznie tak jak by mnie pluca bolaly i ciezko mi oddychac jak astma albo cos. Niewiem od czego to. Myslicie ze powinnam zadzwonic do lekarza i zapytac sie??? Niewiem sama....

PrzyszlaMama - no tak pokoik przytulniej wyglada jak sa kolorowe sciany. Ja wlasnie myslalam zeby pomalowac na zolto i puzniej rozne rysunki.

Dziewczyny mam jeszcze pytanie ile powinno sie miec usg robionych w ciazy? Bo ja juz mialam 3 i niewiem czy jeszcze jest potrzebne czy nie.

Była u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie, musiałam przyjąć go sama ale już po wszystkim:-):-)
Skaba mi lekarz powiedział to samo, jest juz tak blisko, że naprawdę zaczynam się bać....:growl::sad:
A tej ciemnej kreski nie mam, ale z Milo tez nie miałam to pewnie teraz tez jej nie bedzie:tak:

Ja tez nie mam tej krechy,poprzednio była i długo po znikała,więc może już się 'barwnik'wyczerpał i teraz nie będzie:-D:-D:-D
A co do kolorowych pokoi to ja też Jasiowi wymalowałam Kubusia Puchatka na ścianach i nawet fajnie wygląda taki kolorowy pokój.U Gabrysi teraz posłużę się tylko szablonami z castoramy bo już mi się nie chce w drugim pokoju tak szaleć(zwłaszcza że robiłam to po porodzie-czas ograniczony,dziecko przy cycu,a ja jak szalona z pędzlem;-)Trochę mi to zajęło,więc juz stopuję)

reklama
Ja tez mam ta paskudną kreskę ciązową pojawiła sie tydzien temu i robi sie coraz ciemniejsza:-(.Zaczyna sie od dołu po same cycki prawie i jeszcze jest krzywa fujjj. Blizna po kolczyku zaczeła mi sie rozciagac i ciemniec jak ta krecha:wściekła/y:?Juz widze jaki piekny brzuch bede miała po ciązy bleee.I tak ja mrówa mowi do 6ciu mcy moze sie utrzymywac.No cóz dobrze ze w ogóle zniknie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry