reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam,Dusia zdjęcia jakieś może wkleję niedługo:-)
Dzisiaj w nocy urodziła moja koleżanka,która miała termin na połowę stycznia-tak szybko się mała na świat pchała,ale aż mi ciarki przeszły bo jak sobie pomyślę że mogę w połowie lutego....łoooooooooo:-D(z racji tego że mam sam początek marca)
Ja już niestety spać nie mogę:baffled::baffled:Walczę na łóżku ze wszystkim,choć i tak spać chodzę miedzy 12a1 -a dziecko moje niestety nie chodzi spać chyba w ogóle:baffled:

reklama
czesc ja tez od dawna mam kreske na brzuchu.
Niekat a ja tez ide na zwolnienie od lutego i juz sie nie moge doczekac
myslę przez ten 1 miesiac chorobowego poprac dzieciece rzeczy i po krzyzykowac
moze macie jakies fajne wzory
bo ja mam mn óstwo obrazów ale nie wieszam bo nie chce miec na scianach sraki
ale teraz chciałabym miec jeden a konkretny

Hej Dziewczynki!

Ja dziś na nogach od 6:40 - u mnie to rzadkość:-D...aż sama się sobie dziwię:szok::-D.
Ale mężuś poszedł do pracy a ja ostro się wzięłam za to co zaplanowałam na wczoraj:tak:...czyli pranko. Szok nawet nie wiedziałam, że mam aż tyle rzeczy dla córeczki:tak:. Uzbierało się ze 3 pralki...i to same ubranka...a jeszcze dojdzie pościel, pieluchy ręczniczki:szok::szok:. A powiedzcie mi kocyki też pierzecie?

mamma
- ja też termin mam na początek marca(albo na 29 lutego co lekarz to inna teoria;-)) ale bardziej się nastawiam na połowę lutego. Boję się być zaskoczona. I tak po cichu sobie nawet marzę , żeby jednak Tosia przyszła wcześniej niż później, bo nie chciałabym rodzić po terminie:dry:.
Jeśli chodzi o spanie to z tym akurat nie mam żadnych problemów, nawet moja mała imprezowiczka w brzuszku mi nie przeszkadza;-). Ale muszę przyznać, że ostatnio bardzo późno chodzimy spać, bo o 1:00 i mała też się przestawiał, a to raczej niedobrze:baffled:.
niekat, siwona- dajcie znać jak tam po wizycie

Ale mnie zaczyna ssać w żołądku, muszę spóźnione śniadaneczko zjeść:tak:.

marzena niesttey ja nie krzyzykuje (kuzynka owszem) a co do zwolnienia to tez w sumie czuję sie w porzędku i moze i mogłabym jeszcze miech popracowac ale chodiz głównie o to ze nie mam teraz jak pracuje czasu zeby wziąśc się za przygotowania dla Maluszka:dry:a ja lubie tak od razu wszystko zrobic i konkretnie ustalic czego mi trza...od lutego od razu pierwszego dnia wywalam ciuszki z pudeł i SEGREGACJA!!! nie moge sie tego doczekac:tak::tak::tak:

Przyszła mamusiu ja prałam kocyki:-)
Mamma ja tez sie boje ze moge w połowie lutego być jzu podwójna mamusia;-) jakos mnie to przeraża ze to juz niedługo:confused::sorry2:
dobrze ze przypomniłyście o badaniach bo mam zrobić podstawowe;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry