darinia
Entuzjast(k)a
u nas busy siadły więc wróciłam do domu zamarznięta a ubieram się na ciepło
wskoczyłam pod ciepła pierzynkę i przespałam do 12 :-) oj musiało mi się chcieć spać
ja piorę ubranka bo mam po kimś więc teraz w zwykłym proszku żeby sprać kurz a pod koniec stycznia to już w baby proszku
dziś przede mną chodzenie po sklepach budowlanych za drzwiami, panelami i farbami muszę jakoś zaplanować mieszkanie żeby wszytko do siebie pasowało i pokój dziecięcy jakoś wyglądał
po większe zakupy typu pościel wanienka czekam do wypłaty żeby już potem kupić wszytko za jednym chodzeniem po sklepach bo już chodzę jak kaczuszka

wskoczyłam pod ciepła pierzynkę i przespałam do 12 :-) oj musiało mi się chcieć spaćja piorę ubranka bo mam po kimś więc teraz w zwykłym proszku żeby sprać kurz a pod koniec stycznia to już w baby proszku
dziś przede mną chodzenie po sklepach budowlanych za drzwiami, panelami i farbami muszę jakoś zaplanować mieszkanie żeby wszytko do siebie pasowało i pokój dziecięcy jakoś wyglądał
po większe zakupy typu pościel wanienka czekam do wypłaty żeby już potem kupić wszytko za jednym chodzeniem po sklepach bo już chodzę jak kaczuszka

.
jak tak do porodu zleci to jeeju!!!!