reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mam prosbe - dajcie znac czy twardenienie brzucha jest normalne.
Pojawia mi sie:
1) nawet na bardzo krotkim spacerku - przychodzi falami i przypomina skurcze
2) pojawia sie jak siedzie, trwa dlugo. czasem w nocy.
Mam to od 2-3 dni
z gory dziekuje

reklama
marteczka jak ja bym miała wizytę na 21.45 to bym chyba dopiero koło 24 weszła do gab.:-Dmój lekarz trochę przesadza z tymi opóznieniami,ale cóż zapisuje po 3 kobitki na jedna godzinę a potem przeprasza niby na wejściu:baffled:

O napinanie sie brzucha zapytal mnie gin pare wizyt temu.
Mam je co jakis czas. Zapisala mi magnez, ostatnio podwoilam dawke.
Kazala nie chodzic za duzo, nie dzwigac i generalnie zalecila duzo odpoczynku.

wieczorem też mam twardszy brzuch ale nie wiem czy to są skurcze
czasami jak siedzę to czuję jakby w dole brzucha mi się coś napinało bo jakby spodnie robiły się tam ciaśniejsze a potem przechodzi i mam luz hmmm

Hejka.
Ja wlasnie wskoczyłam w 7m-c i tez dopadaja mnie rózne dolegliwosci.Mam zgage przez cała ciąze,(od 1dnia chyba)ale dzis az wymiotowałam 3razy.Nie pomaga nic nawet po wodzie ją mam przesada co??:wściekła/y:
Byłam dzis w szpitalu i okazało sie ze przez 3lata urosłam 2cm:-)i mam 164teraz heheh.Pobrali mi krew i kazali sikac:)I w koncu jestem szczesliwa ze ktos sie mna przejmuje,a nie jak u mojego gp
A we środe mam scan i moze dzidzia pokaze co tam ma:-)

a macie tak że w jednym miejscu bardziej brzuch odstaję? jak patrze z góry to po prawej stronie mam taką górkę nawet to mój gin zauważył ale nie mówił że to coś złego:confused:

reklama
Skaba -usciskaj Bartusia bidulka ode mnie:)
Ja jeszce nie mam skurczy,ale jak mówie ze czegos nie mam to po chwili juz mam

Powiedzcie dziewczyny jak bedziecie prac ciuszki dla bobasów to mozna uzywac płynu do płukania tkanin dla dzieci np fiary,albo zapachowej wody do prasowania???
Czy moze zapach bedzie zbyt intensywny podobno maluszki tego nie lubią juz sama nie wiem help:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry