reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

oj ja to przez te psiaki chyba chora będę... raz, że mi się żywe stworzenie w domu już bardzo marzy, dwa, że to akurat Goldeny, no i nie bez znaczenia jest, że można sporo zaoszczędzić.. wrrr...

reklama
ja po wczorajszej wizycie jestem szczęsliwa i troszke zawstydzona.... 100% chłopaczek ma sie dobrze i nawet mam zdjecie buźki:tak:zerka znad rączki jaks eryjny zabójca ale ogólnie jest słodki;-) zdrowy i rozija sie wzorowo ale nie wiem ile waży i mierzy:dry:
Gino zawastydził mnie stwierdzeniem ze 4 kg w 4 ttyg to duzo i będe gruba i brzydka:dry:wypytywał czy sie ciasta najadłam w święta i poradził wcinac kapuste jak bede głodna... cóż.Nie wziął pod uwagę dość istotnej rzeczy:Poprzednio ak mnie baba wazyła to ojeła na buty i ubrani pare deko a teraz inna wpisała co było na wadze a poza tym wczoraj miałąm ta wizyte o 19 i byłam po obiedzie i przed wizyta w toalecie wieć wszystko to sie to skumulowało i stąd wynik.dziś rano juz nie wyglądało to tak strasznie.Postanowiłam nie aptrzec na te wyniki "wizytowe" tylko na swoja wagę w domu i tego sie trzymać.:tak:
dostałam skierowanie na badania juz do porodu i na następnej wizycie (31.01) wypisze mi upragnione zwolnienie na luty:-):-):-)

Cześc dziewczęta.

Śliczne pieski Skaba .
Ja dzis idę na usg, ciekawe jaką płeć wypatrzy lekarz tym razem, mógłby tą samą na 100%, w 21tc widział na 80%.

Wiecie co , tak sobie pomyslałam, mogłabym nawet urodzić wcześniej , bo różnie to bywa, oby w granicach normy -oczywiście, ale żeby nie 29.02 , co Wy na to?
Miałoby dziecko urodziny co 4 lata. mało fajnie.

reklama
ja bym wzięła pieska bo labradory to fajne psy rodzice mają jednego ale jak pójdę do pracy a rodzice będą mi pomagać przy dziecku to ciężko będzie im jeszcze psa zostawić pod opieką
niekat - ale fajnego masz lekarza :baffled: moja kumpela po porodzie poszła do swojego a on jej mówił że ma wstrętną kupę sadła na brzuchu i trzy miesiące po porodzie to już powinna poradzić sobie z nią a jak przestała karmić to kazał jej cały czas nosić stanik bo ma obwisłe dwa placki i mąż ją zostawi ale to przychodnia państwowa a ty chodzisz chyba prywatnie

jak to jest jesteśmy na końcówce teraz dziecko szybko przybiera na wadze to my też więcej tyjemy na miesiąc:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry