Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zapisałam się do internisty, może coś mi doradzi.Zwiększona wydzielina w ciąży jest normalna. No chyba, że coś swędzi lub piecze, to może być infekcja. Mi gin polecił podmywanie się co drugi dzień tatum rosa, jeśli coś lekko swędzi i jak do tej pory to kilka razy potrzebowałam użyć i faktycznie szybko przeszło i po kilku dniach na wizycie było wszystko w porządku. Ale jeśli cię to niepokoi, to lepiej idź do gina.A powiedzcie jeszcze, od ok tygodnia mam rano (po pierwszym siku) mokre majty - tak jakby mi się śluz lał - coś jak w płodne dniTo pewnie upławy?!?!?
I z innej beczki - jak to wygląda jak odchodzi ten cały "czop"??
faktycznie jesli piecze to moga byc upławy od infekcji (ja mam w tej chwili infekcje ale juz bez upławów) mnie jednak ciągle mokro od samego poczatku ciązy i to rpawdopodobnie wyciek wód płodowych (no w moim przypadku) z tym ze na tyle skąpy ze nie trzeba interweniowac bo poziom w macicy jest w porządku - wiec w porządkuA powiedzcie jeszcze, od ok tygodnia mam rano (po pierwszym siku) mokre majty - tak jakby mi się śluz lał - coś jak w płodne dniTo pewnie upławy?!?!?
I z innej beczki - jak to wygląda jak odchodzi ten cały "czop"??
czasem mam nawet wrażenie że po prostu popuszczam siusiu bo nagle musze leciec wymieniać wkładke ale juz wiem że to nie to
jakas jestem delikatusińska okropnie i byle co mi juz rujnuje PH
wystarczy ze umyje sie zwykłym mydlem a nie żelem do higieny intymnej albo załoze wkładke perfumowana (jak osttanio) i już piecze