• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ja to mam pecha!Zamiast dzisiaj to mąż wróci w sobotę w nocy:wściekła/y:
Weronika fakt,tak było i wg usg wyszedł mu termin 1.03.po czym przy następnych wizytach już coraz wcześnijszy podawał 19.02,14.02.A ten 12.03 podał na samym początku przy pierwszej wizycie,a wtedy podobno najdokładniej się da wyliczyc po wielkości zarodka,bo później to różne mają dzieci tempo rozrostu;-)

skoro już was męcze technicznymi sprawami to zapytam jeszcze o Listę mam marcowych.. nie mam za bardzo pomysłu co zrobić z tą lista juz po przyjściu na świat dzieciaczków.. no bo dzieciaczki mamy na innej liście.. póki co przy sabinci usunęłam suwaczek ciążowy i napisałam imię maluszka.. czy tak może zostać? może dodać jesczze datę urodzin? a może już nie dublować informacji.. nie mam pojęcia.. giza pisała o suwaczku dziecięcym.. może tak? doradźcie...:-)

ja zawsze miałam przeczucie że urodzę w lutym ale teraz tak to się ciągnie że chyba dopiero w marcu;-)

a co z wątkami zamkniętymi? chodzi mi o te ze zdjęciami naszymi i dzieci

Skaba- JAK ZOBACZYłAM WATEK JAK ROSłY NASZE BRZUSZKI JAK JA TAM SIEBIE ZOBACZYłAM I MóJ BRZUSZEK JAK SOBIE WSZYTSKO ZACZEłAM PRZYPOMINAC TO SIE TAK STRASZNIE POPłAKAłAM . RANY CIAGLE NIE WIEżE ZE TEN BRZUSZEK JUZ ZNIKł .

skaba1 imie, plus sowaczek dzieciecy bylyby idelane, myslalam jeszcze o zdjeciu przy suwaczku,

'Wszystko o karmieniu' wydaje mi sie najlepsza nazwa. Na poczatku mozna pogadac o karmieniu piersia,czy mlekiem w proszku a pozniej bez zmiany nazwy o papkach, kaszkach etc

Marteczka a na podstawie ostatniej miesiaczki kiedy masz termin?

Sabincia nawet nie jestem wstanie sobie wyobrazic jak sie czujesz. Zazdroszcze Ci ze juz maluszek po drugiej stronie i nie moge sie doczekac gdy synek wroci do domu. Ciekawi mnie bardzo jak znosisz naciecie krocza. Boli jeszcze?

reklama
Iza ja mu podałam,że 10.05 to wychodziłby mi 30.01.Ale,że biorę pod uwagę błąd tydzień wstecz albo do przodu to licząc 20.05 to wychodzi 10.02(i taki mi podawał po pierwszej wizycie).Zresztą po stanie łożyska i szyjki teraz stwierdził że do 12 na pewno już urodzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry