reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Sabincia nawet nie jestem wstanie sobie wyobrazic jak sie czujesz. Zazdroszcze Ci ze juz maluszek po drugiej stronie i nie moge sie doczekac gdy synek wroci do domu. Ciekawi mnie bardzo jak znosisz naciecie krocza. Boli jeszcze?

Tyłek boli szwy ciagna jak cholera ale idzie wytrzymac :) Niewiem po jakim casie sie maja rozpuscic ale narazie jakie były takie sa.

reklama
Witam
Nie wiem od czego zaczac:-)juz polowe zapomnialam tego co własnie przeczytalam
Mrowa to goń na bnadani i zdawaj nam tu relacje
Ninja- gratuluje kredytu
Marteczka jak to dzis to zycze bezbolesnego i szybkiego porodu,spróbuj jeszcze upiec sernik jak moja kumpela gdyby mąz okazał sie mało pomocny :)
Gizia ,Niekat i przepraszam nie pamietal kto tam jeszcze chorowal mam nadzieje ze juz wam lepiej kobitki szybko wracajcie do zdrówka i do nas
Doris nareszcie masz wolne ciesz sie leniu**** i rozpieszczaj sie do woli bo juz malo czasu zostalo:-)
Milego dnia ............

Befatka a co ty tak wcześnie???:szok:Ja dopiero wstałam,nie mogłam spac w nocy,czuwałam czy nic się nie dzieje i nic:angry:kolejna noc za nami.A już wszystkim moim siorką i fumfeli się śnią moje porody:eek:
Mrówa nie chciałabym,żeby i teraz tak było,że z wielkich planów wielkie-nic!!:no:

Marteczka- mi już kolejną noc się śni, że rodzę:-D a dziś mi się śniło, że mi wody odeszły i skurczy dostałam...wyobraźcie sobie jaka przerażona wstałam:szok::-D:-D:-D. Ale zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że to może być niedługo;-). Także kochana nie blokuj kolejki:-D:-D:-D:-D -żartuję oczywiście- lepiej się nie nastawiaj tak na konkretny dzień, bo doła można złapać. Tym bardziej, że podobno najpewniejszy termin to wychodzi z @ a nie usg. Jakby to było usg to ja powinnam mieć już tydzień Tosię przenoszoną:tak::-D.
A jak ci gin powiedział, że to niedługo po szyjce macicy czy łożysku to pewnie w ciągu tyg się rozpakujesz:tak:.

Ja jeszcze z tydzień mogłabym poczekać, bo mamy odbiór auta na następny tydz. i liczę na to, że taksówą nie będę musiała zasuwać na porodówkę:baffled:. Kurcze co za czasy, że na odbiór auta czeka się 2 miesiące:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

No ja z usg miałam 01.03:eek:.A z tym autem no to faktycznie ale cóż jak się chce kolor i wyposażenie według uznania to trzeba poczekac...a jaki to model żeście wybrali jeśli mogę zapytac?

Marteczka spij teraz ile wlezie bo to twoje ostatnie dni kedy az tyle pospalas:)u mnie jet godzina pozniej niz u was.Zwlekłam sie z wyrka jakos ok 8ej ostatnio to juz od 5tej koczowałam przed kompem bo spac nie moglam,.Dzis w nocy wyjatkowo wtswalam na siusiu chyba ze 4 razy bo budzil mnie bol brzucha tak mi sie chcialo a normalnie nie wstaje wcale albo 1raz nad ranem:baffled:
Mozesz zrobic sernik na zimno z paczki :-D:-D:-D:-D..........
Przyszła Mamusiau ale masz koszmary :-) mnie tez sie czasem sni porod tylko zawsze rodze synka i o co tu chodzi??????
Sabincia nie zazdroszcze tych szwów ale pociesz sie ze chyba wszystkie nas czeka ta wątpliwa przyjemnosc

reklama
Befatka- a ty już wiesz kogo nosisz pod serduszkiem (bo już nie pamiętam:baffled:). Syncio czy córcia?
Marteczka- kupujemy kia cee'd SW (kombi) i już się nie załapaliśmy na rocznik 2007 tylko bierzemy 2008(dlatego musimy czekać:baffled:). A te samochody już w grudniu się rozeszły z rocznika 2007, bo wykupiła je policja:wściekła/y: (bo zmieniają auta).

A ja się właśnie wzięłam za porządki:tak::tak::tak: mieszkanko przetrzepałam - chyba z uwagi na to, że poczułam wiosnę:rofl2::-D. Dziś wiedzieliśmy z mężem, że niektóre drzewa puszczają listki:-):-). Już mogłoby tak zostać, bo dla mnie to dodatkowy zastrzyk energii taka pogoda:-):-):-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry