reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Co do tych szwów to wczoraj czytałam w książce"moje dziecko"o przebiegu porodu i było też o szwach:baffled:pośrodkwe nacięcie goi się szybciej i niemal bezboleśnie,ale to trzeba miec wysokie krocze.Najczęściej nacinają pośrodkowo-bocznie 2-3cm w kierunku pośladka.Rzadko wykonują nacięcie boczne,bo rana mocno krwawii,jest bolesna i pozostawia brzydką bliznę:eek:.Więc jak usłyszę to będę kopała będę protestowała!
Ej no i wyczytałam,że dziecko donoszone rodzi się między 38 a 42 tc:confused2:no to jak coś mam jeszcze dwa tygodnie:-(

reklama
Witam dziewczyny! Marteczka co ty tu jeszcze robisz !? Idz cos w domciu
h071.gif
h073.gif

Kasik a myślisz,że leżę?Od wczoraj sprzątam,piorę,prasuję i gotuję i...nic:-DNie no muszę na chłopa poczekać,całe szczęście już wraca,ale taki zrąbany,że nie wiem,czy jak wejdzie to nie padnie spac od razu:-(

Ja to nawet nie czytam o takich porodach bo będę się schizowała.:eek:A dla mnie sam pobyt w szpitalu będzie traumatycznym przeżyciem,ostatnio byłam...po urodzeniu właśnie:-)...a jak idę w odwiedziny to mi się nogi uginają już na wejściu:baffled:

Marteczka juz sie nie mozesz doczekac co :-) a mąz wróci za chwil kilka to go zaciągniesz do miłek roboty i moze Zuzia będize juz na wiecie ;-)
Przyszła mamusiu najważniejsz eże juz za tydzień bedziecie miec nowa brykę , a już neidługo sny sioe przerodza w rzeczywistość :-)

zjadłam wieelkiego placka po węgiersku:sorry:
Mrówa coś ty mąż wraca ale o 15wyjechał dopiero z Torunia więc zejdzie mu do 23 napewno,a ty tu nie bajerz tylko mów jak po badaniach:tak:

Marteczka -tak tylko pisze he he.A mezula moze rozkrecisz wiesz jak to faceci
f055.gif
ja wczoraj juz dorwalam mezula po dlugiej przerwwwwwiiiieeeee
h020.gif
no i pozniej myslalam ze mi noga odpadnie jak te zylska potrafia bolec szok ale uf uf:-D teraz czekamy do marca to moze co podzialamy
a025.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry