reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Marteczka wyniki abdań w poniedizałek beda robiłam tylko podstawowe mocz plus morfologia i jonogram i coś jeszcze ale nei pamietam:sorry:
o 23 tez mozecie poszalec;-)

witam wieczorkiem:-):-):-)
moje drogie melduję, ze plan wykonany: był fryzjer, dentysta, randka i kino.. przy okazji też małe zakupy.. a zatem moge rodzić:-):-):-)

Marteczka przed tobą chyba najgorsze dni ciąży - wyczekiwanie i poszukiwanie sygnałów porodu... :-(ale skoro masz tak spora rozbieżność w terminach to lepiej wrzuć na luz (o ile się da):-)

Przyszła Mamusia fajnie, ze juz niedługo będziecie mieli samochodzik:-) Tosia będzie podróżowała komfortowo:-)

sim77 z tego co mi wiadomo - tzn. z tego co mówią lekarze to sexik jest zalecany jako naturalny wywoływacz.. oczywiście nie jest powiedziane, ze na pewno zadziała, ale przeciez nie ma żadnej metody wywoływania, która działałaby na wszystkie panie

Marteczka, jak się dzidziuś zdecyduje to się urodzi. Ale wiadomo, że fajniej przed wyznaczonym terminem niż po, bo człowiek zaczyna się denerwować.
Sabincia, a może kup sobie poduszkę-kółko (taką z dziurą w środku). Może będzie ci się wygodniej siedziało. One chyba nie są drogie.
Ja dzisiaj czuję się w końcu lepiej. Co prawda kaszel dokucza potwornie, ale mówię już prawie normalnie i czuję się też dużo lepiej. Przemko nawet dał mi pospać w dzień i nie ściągał mnie z łóżka. To nawet dobrze, że się przyzwyczaja, że nie jestem cały czas przy nim i sam coraz częściej zwraca się do taty jak czegoś potrzebuje. No i chętniej się z nim bawi.
Ja we wtorek idę na ogólne badania a w czwartek do gina. He, he, mówiłam mężowi, że walentynki mam już zaplanowane z innym facetem ;-) Mam nadzieję, że mi powie, że coś tam się w końcu ruszyło, że szyjka zmiękła, albo dzidziuś przypiera główką.

Wlasnie wlasnie! Na mnie
b045.gif
w 1 ciazy nie zadzialal ciekawe jak teraz bedzie moze po przeprowadzeniu sie i sprzataniu cos mnie zlapie
c024.gif

witam późno wieczorowo,
niedawno wroóciłam dopiero do domku
zmierzyłam dzis cisnienie według zaleceń i... 130/99:-(no i jak jutro się nie zmieni to chyba znowu będe musiala zgłosić się do szpitala niestety:-(

Marteczka przyjdzie czas bedzie poród;-)
Przyszła Mamusiu - już na dniach będziecie się cieszyć nowa bryką:tak:

Marteczka, rodzisz?
Niekat i jak zdrówko? Obyś się tak nie rozłożyła jak ja.
Kasia_s, mam nadzieję, że po nocy ciśnienie wróciło do normy i nie będziesz musiała iść do szpitala. Oszczędzaj się i odpoczywaj dużo.
Nie wiem, czy to dzięki temu, że brzuszek mam już bardzo nisko, ale poprawiły mi się wyniki glukozy. Podczas tej choroby wyniki były kiepskie, a od wczoraj jest duża poprawa. Może jeszcze uda mi się zjeść jakieś pychotki przed porodem, bo Wy tu ciągle o serniczkach piszecie i innych cudach.

reklama
hello Mamuski
Co to wszyskie jeszcze spia czy modla sie w kosciele o szybki poród:-)???
Marteczka wspolczuje ja nie nawidze czakac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w twojej sytuacji to chyba juz spalabym na torbie pod drzwiami....hehe albo w samochodzie
Kasik ale masz mysli brudne hehe:-):-):-)tylko sexik w glowie zartuje.U mnie celibat wprowadzam jak moj wroci to przynajmniej 2tyg nic za kare:crazy: ja tu siedze sama jak palec w domu a on w polsce z kolegami baluje.teraz nie odbieram tel,nie odpisuje na gg i sms-y i nie odbieram skypa niech sie troche pomartwi mam to gdzies.............:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Przyszla Mamusiu to sie naczekaliscie na furke ale mam nadzieje ze warto było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry