reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Co do tych szwów to wczoraj czytałam w książce"moje dziecko"o przebiegu porodu i było też o szwach:baffled:pośrodkwe nacięcie goi się szybciej i niemal bezboleśnie,ale to trzeba miec wysokie krocze.Najczęściej nacinają pośrodkowo-bocznie 2-3cm w kierunku pośladka.Rzadko wykonują nacięcie boczne,bo rana mocno krwawii,jest bolesna i pozostawia brzydką bliznę:eek:.Więc jak usłyszę to będę kopała będę protestowała!
Ej no i wyczytałam,że dziecko donoszone rodzi się między 38 a 42 tc:confused2:no to jak coś mam jeszcze dwa tygodnie:-(
Marteczko ja mam zupełnie na lewym boku ciecie i szew i boli jak cholera wrecz niziemsko mnie senerwuje bo na półdupku siedziec nie moge minoł ponad tydzien a ja nic nie czuje zeby sie goiło czy szwy sie rozpuszczały...:crazy:

reklama
Haj sabincia mi tez sie dlugo nie goilo i w dodatku puscil mi jeden szewek mialam mala dziurke masakra! Oj to cholernie ciagnie ale zagoi sie tyle dobrze
c043.gif
a jak tam synus
a207.gif
buziaczki dla niego!!!

Melduję się na chwilkę i zaraz znikam bo do kina się będziemy zbierać. Wpadłam tylko zobaczyć czy Marteczka jeszcze z nami :-D
Ja dziś cały dzień spędziłam na budowie, tak że pogimnastykowałam się nieco, powyciągałam we wszelkie strony (bo robimy ocieplenie poddasza), heh może Nelę to ruszy do szybszego wyjścia :happy: Wredna jestem nie? :szok::laugh2:
I z nowu zgaga w nocy i wstawanie na siusiu .... już się nie mogę doczekać finału :baffled::wściekła/y:

Haj sabincia mi tez sie dlugo nie goilo i w dodatku puscil mi jeden szewek mialam mala dziurke masakra! Oj to cholernie ciagnie ale zagoi sie tyle dobrze
c043.gif
a jak tam synus
a207.gif
buziaczki dla niego!!!
Dzieki wielkie synus bez zmian ciagle ta sonda ale otwiera juz oczka i wodzi nimi o tyle dobrze :D boje sie ze bedzie strasznie leniwy bo on nawet nie płaze nic tylko spi i spi :(:crazy:

Bedzie dobrze zobaczysz a to ze spi to norma prawie :baffled: bo moj pierwszy synus to nic nie spal przez dzien a kolezanek dzidzie to tylko jadly i spaly

Przeczytalam ostatnio w Fokusie, ze w ostatnich dniach przed porodem seks moze predzej przyczynic sie do opoznienia o kilka dni pordou niz przyspiesznia! :baffled:

No w sumie za tydzień masz już donoszoną ciążę to wtedy możesz się rozpakowac,a na razie ja mam tydzień żeby cię uprzedzic:-)
A z tym sexikiem:baffled:no jak nie spróbuję to się nie dowiem:-)

reklama
dostaje schiz od tego ciśnienia na dworze wysokie i moje też się podnosi dzwoniłam do gina ale powiedział że jak nie mam innych dolegliwości to mam się nie martwić ale dziwnie jakoś tak :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry