reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba - imię i suwaczek dziecięcy będzie chyba najlepszy. co do wątku o karmieniu to może po prostu " karmimy"??, w tytule będzie zawarte wszystko od piersi i butelki po kaszki papki i inne pokarmy powoli wprowadzane do diety maluszka no i naszej:tak:
Sabincia co tam brzuszek!! Nikodem najważniejszy!!!!!:-):-)
Marteczka Ty to pewnie jak na szpilkach siedzisz???;-)

reklama
Asze raczej jak na walizkach a właściwie torbach,niedługo szybciej jajko zniosę:-D.A cały czas coś piorę,prasuję czy sprzątam żeby po szpitalu nie myślec o tym:tak:i już mam naprawdę serdecznie dość,dlatego ja chcę już:wściekła/y:

A rusza???

A rusza...ona w środku się rozpycha,mam bóle okresowe,mięśni pochwy,czy szyjki,pleców.Wilczy apetyt.i chyba tyle oststnio,we wtorek to czułam tak jakby mi się rozwierało coś ale chyba jak widac to nie to.Może główką ciśnie:eek:

Iza postaram się o tym pamiętac;-),dopiszę do listy rzeczy,które mam jeszcze zabrac jak już się zacznie...:-D.A tak serio jak coś to na pewno dam jakoś znac,mąż mnie na pewno w tym nie wyręczy ale smsiaka wyślę:tak:

Marteczka- nie zazdroszczę ja na 10 marca a już siedze jak na szpilkach a ty na dniach jak będzie u mnie już marzec to też będę chodzić i czekać
trochę Mrówie zazdroszczę że będzie wiedziałam dzień i godzinę

Wiecie co bo najgorsze jest takie czekanie na niewidomą chwilę i godzinę:baffled:,termin terminem a nie wyznacznikiem-niestety:-(to pierwsza poważna decyzja naszych dzieci wyjśc albo jeszcze nie wyjśc.:laugh2:

reklama
Skaba - przychylam się do poniższych wypowiedzi:tak:imię i suwaczek dziecięcy to fajny pomysł, a z tytułem wątku to chyba lepiej uogólnic do karmenia a nie tylko piersią :-) bo różnie to bywa a poza tym później będziemy mogły kontynuować gdy dojdzie dokarmianie Maleństw "innymi sposobami";-)

Marteczka - to najwidoczniej dziecko jeszcze chce poczekać do przyjazdu tatusia :-D ale współczuję Ci z tym czekaniem:sorry: ale pociesz się że to może czekać każdą z nas:sorry:

Sabincia - ważne że Nikosiowi się nie pogarsza stan zdrowia, no i że leży już w łóżeczku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry