Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na szczęście, albo i nieszczęście mam tylko objawy skórne alergii. I też mimo różnych testów nie wiadomo na co jestem uczulona.

... Innej przyczyny się doszukiwałam, ale nic nie wymyśliłam - a to już 4 lata trwa - tak 1 raz na ok. 2 miesiące.
-ale pogoda na to wskazuje)łapie mnie przeokropnie i to właśnie rano!!!A że teraz regularnie wstaję na siusiu o 4 rano to zaczyna się zabawa
Kicham jak opętana,nos zawalony,spać się nie da-koszmar.Rozumiem cię doskonale.
Wystarczy że o czymś pomyślę,ktoś coś powie dziwnego a ja wpadam w jakieś schizy...Sama się aż przestraszyłam tym stanem-może to oznaka... wielkiego dnia?!a propo ciśnieniomierzy ja słyszałam że te na nadgarstek są mało dokładne i sama mam ten na ramię na tym nadgarstkowym mierzyłam u teściowej i miałam 50 potem na swoim i miałam 92 dlatego zawsze myślałam że nie mam ciśnienia bo te małe nie pokazywały tego ta sama sytuacja była z moim tatą w domu się cieszył że ma niskie a jak mój pożyczyłam swój to sowim już nie mierzył

i co tam te kilkanaście dni w porównaniu do całegożycia które was czeka z synkiem w domu:-) no prawie całego bo później trezba będzie go oddać w ręce synowej