reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ninja, bidulko :no: Ja na szczęście, albo i nieszczęście mam tylko objawy skórne alergii. I też mimo różnych testów nie wiadomo na co jestem uczulona.
Sabincia, róż ostatnio jest na topie w modzie męskiej ;-) Pomyśl, że Nikoś powinien być jeszcze w Twoim brzuszku i potrzebuje jeszcze czasu, żeby się oswoić z tą stroną brzucha. Z dnia na dzień będzie silniejszy i jeszcze trochę a będziesz narzekała, że nic innego nie robi tylko by jadł na okrągło :tak:
A my w końcu skręciliśmy łóżeczko. Pewnie jak Przemko wróci dziś do domu to będzie tam chciał spać :-) Ja nie mam nic przeciwko, niech sobie śpi. Po krótkiej fascynacji mu przejdzie.
W ramach dogadzania sobie zjadłam kawałek czekolady i jedno ptasie mleczko :-)

Podniosłam się z łóżka. Czuję się jakaś taka wymiętolona... Twarz cały czas boli ale już mniej, tylko, ze siły nie mam ręka ani nogą ruszyć...

Asze - ja tą alergię to mam chyba na małżona, bo pierwszy atak miałam dokładnie w dniu jak go poznałam :eek::-p... Innej przyczyny się doszukiwałam, ale nic nie wymyśliłam - a to już 4 lata trwa - tak 1 raz na ok. 2 miesiące.

Sabincia - cierpliwości, przecież on powinien jeszcze 6 tygodni być w brzuszku! - Najważniejsze, że jest zdrowy.

Ninja może Twoja miłość jest tak silna, że reagujesz alergią???;-):-D:rofl2: Po prostu jak Cię nachodzi taka fala miłości to reagujesz alergicznie:rofl2::rofl2::rofl2:

po tych bólach zrobiłam się trochę niespokojna :-(czekam na wtorek na usg i może się dowiem co dalej może lepiej będzie jak pójdę do szpitala i wcześniej urodzę

Ja jak zwykle wpadam jak po ogień. Poczytałam co u Was i juz nie mam czasu na długie pisanie :(
Dzis u nas była rodzinna imprezka urodzinkowa mojej córy - dopiero co urodziła się a juz w środę skończy dwa latka! Jak to szybko mija!!!

Powodzenia babeczki, kto chory - niech zdrowieje, kto ma rodzić - niech wyluzuje :) Wywoływanie zaczynają dopiero po 42 tygodniu, więc macie jeszcze czas ;)

Do roboty, zlecenie czeka (a tak chętnie położyłabym sie do wyrka z książką...)

Zaglądam i tez jestem ciekawa jak tam Marteczka?????
Ninja ja mam to samo z alergią.Wczesną wiosną(jesli można już teraz tak mówić:eek:-ale pogoda na to wskazuje)łapie mnie przeokropnie i to właśnie rano!!!A że teraz regularnie wstaję na siusiu o 4 rano to zaczyna się zabawa:crazy::baffled:Kicham jak opętana,nos zawalony,spać się nie da-koszmar.Rozumiem cię doskonale.
Ja zauważyłam na dniach przeokropne zmiany-mam depresję przedporodową-ryczę jak nienormalna:baffled::baffled:Wystarczy że o czymś pomyślę,ktoś coś powie dziwnego a ja wpadam w jakieś schizy...Sama się aż przestraszyłam tym stanem-może to oznaka... wielkiego dnia?!

reklama
a propo ciśnieniomierzy ja słyszałam że te na nadgarstek są mało dokładne i sama mam ten na ramię na tym nadgarstkowym mierzyłam u teściowej i miałam 50 potem na swoim i miałam 92 dlatego zawsze myślałam że nie mam ciśnienia bo te małe nie pokazywały tego ta sama sytuacja była z moim tatą w domu się cieszył że ma niskie a jak mój pożyczyłam swój to sowim już nie mierzył

Darinia a ja mierzyłam na zwykłym na ramię i pomyslaąłm że chyba źle mierzy bo drugie mam takie wysokie więc u teściów zmierzyłam na tym na nadgarstek i wyszło mi właśnie 130/99 czyli tak samo:-(więc moż etrafiliscie na jakies felerne:confused:

Ninja co do alergii na męża to mojej mamy kumpela z pracy jak poznałą swojego przyszłego przyszłego męża to chyba naprawde dostała alergii na niego bo dziewczyny sie smiały że wiedzą kiedy się z nim spotyka gdyż zawsze po spotkaniu na dekolcie wychodziłą jej taka kaszka (jak mojej mamie po słońcu na które jest uczulona):-D:laugh2:

Sabincia nie martw sie już niedługo będziesz miała Nikosia w domku:tak: i co tam te kilkanaście dni w porównaniu do całegożycia które was czeka z synkiem w domu:-) no prawie całego bo później trezba będzie go oddać w ręce synowej:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry