Befatka1982
Entuzjast(k)a
Weronika ,Gizia zgadzam sie z wami w 100% to wszystko wpływ reklam itd.kiedys było tylko szare mydło i było ok
Asze ja tez za duzo nie kupuje wszystko wyjdzie w praniu sterylizator tez chyba sobie daruje jak cos butelki wyparze w grnuszku z woda.
Elip ,Darinia 3mamy kciuki bedzie ok
Remeny przeeeeesliczna,przesłodka ptaszynka
Marteczka Kasik 25 -gdzie wy sie znowu kobitki podziewacie?????
A wiecie moja tesciowa chciała mi kupic spirytus do pępuszka tj pisałyscie 70% nigdzie nie było, kupiła mi fiolet i zwykły spiryt do rozcienczania.A dzis spotkałam połozną (w markecie heh)ona mi powiedziała ze tu w UK pępuszek przemywa sie przegotowana ,letnia woda a nie wysusza spirytem
i podobno tez odpada czasem w tydzien
Asze ja tez za duzo nie kupuje wszystko wyjdzie w praniu sterylizator tez chyba sobie daruje jak cos butelki wyparze w grnuszku z woda.
Elip ,Darinia 3mamy kciuki bedzie ok
Remeny przeeeeesliczna,przesłodka ptaszynka
Marteczka Kasik 25 -gdzie wy sie znowu kobitki podziewacie?????
A wiecie moja tesciowa chciała mi kupic spirytus do pępuszka tj pisałyscie 70% nigdzie nie było, kupiła mi fiolet i zwykły spiryt do rozcienczania.A dzis spotkałam połozną (w markecie heh)ona mi powiedziała ze tu w UK pępuszek przemywa sie przegotowana ,letnia woda a nie wysusza spirytem

i podobno tez odpada czasem w tydzien
.Wód płodowych jest jeszcze dużo,łożysko jest dojrzałe i dlatego max tydzień,bo tak to mogłabym dłużej.O rozwarciu nic nie mówił,powiedział tylko,że bardzo by się cieszył jakby mnie jeszcze bardziej bolało bo rozwarcie robi się powoli przez parę dni
.Żelazo mam brac nadal.Powiedział też,że odziwo jak na ten wiek ciąży to jestem bardzo sprawna i w dobrej kondycji:-)-no tylko w ciąży chodzic.
a do tego on mi mówi żebym przyszła do niego do szpitala a ja już mam w drugim załatwione położne i sale
.Mąż będzie w trasie 2dni w Rzeszowie i rejonach,i pewnie wolnego nie da rady
,no trzeba byc mną,żeby miec takiego pecha.Jeszcze zwolnienie mi cofnęli z ZUSu bo ostatnio źle policzył ilośc dni(albo z przyzwyczajenia wpisał 21 a powinno byc 20!),także teraz zaniosłam dwa i zanim kasę prześlą:-(.I znowu będę robiła sprzątanie w domu itp itd...żeby po szpitalu miec luza.
a poza tym Filipek malutki - tylko 2400, więc niech tam sobie kruszynka rośnie jeszcze troszkę..
a może chociaż morfologię sama sobie powinnam zafundować?