reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika-ja jak ur Arusia w czerwcu to w sumie byly upaly ale tez od razu wychodzilam z nim na spacerki nie mialam tkich rzeczy jak sterylizator podgrzewacz itp i Arusiowi nic nie bylo i nie jast i jest zdrowy faktem jest ze to kwestia podejscia ale za ta kase wolalam kupic cos innego itd

reklama
Witam z rana!
A ja to Wam wszystkim zazdroszczę tych rozwarć! A tak muszę jeszcze z m-c czekać bo mojej w brzuszku chyba dobrze i nie pcha się na zewnątrz :baffled: A ja chciałabym ją mieć już przy sobie!

A to co pisałam o tej babce to ona urodziła teraz 3.02 i po tygodniu była już na spacerku (bo Wy piszecie że jak ciepło to można w lipcu czy sierpniu, a ona w lutym już tak szybko!:szok:)

hej! witam sie z rana.. poczytałam, ale odpisze później, bo teraz lece do lekarza.. w końcu idę do ogólnego, bo z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i bardzo ciężko mi się oddycha, więc lepiej niech mnie osłucha.. no i L4 musze wysępić, bo nie dam rady iść dziś po południu do gina.. zresztą nie chcę iść do gina, bo czuję że się nakręcam niepotrzebnie, a tak na każdy dzień mam motywacje,zeby nie rodzić jeszcze: 11lutego nie, bo kuzynka się urodziła, a nie chciałabym, żeby mała miała coś z niej (wiem, że jestem wredna;-)), 12 nie, bo to wtorek i a w środę nie miałaby kto zostać z Bartkiem, 13 nie, bo nie, 14 nie, bo to walentynki.. no i tym sposobem do 9 marca dojadę:-D:-D:-D
papatki! i miłego dnia!

remeny czy ja sobie coś ubzdurałam, czy Irenka ma dziś urodzinki? jesli tak to: STO LAT STO LAT!! a jeśli to nie dziś to chyba życzenia zdrówka i wszystkiego najnajlepszego i tak sie przydadzą:-):-):-)

weronikaa, ale teraz nie ma mrozów ani silnego wiatru. To nie widzę przeciwwskazań do spacerków.
skaba, to zmykaj do lekarza. Musisz mieć siły do porodu.

Hej
Marteczka jak by co bedizemy razem rodzić;-):-D
Weronika ale w Angli jest inny klimat niż u nas;-)zrerszta ja wyszłam z Mela po tyg na spacer bo wtedy u nas lało:baffled::eek:
a gdzieś czytałam ze z maleństwem mozna wychodzić juz od początku bo pierwsze jego wyjście na pole jest w dniu wypisu;-)
Moim zdaniem wszystko zależy od pogody:tak:a ja Meli nie werandowałam tylko od razu poszłyśmy an 15 minutowy spacer;-)

wszystkiego najlepszego dla IRENKI!!!!:-)
Ja wyszłam z Oli po tygodniu ale to był cxzerwiec.... znam osobiscie przemiłą 18-latke która smigała zes woim synkiem (baardzo lekko ubranym do tego) trzy dni po wyjściu ze szpitala a urodziła 25 grudnia.....:eek:
ja dopiero co zwlekłam sie z wyrka.Oli harcowała i klepała mnie po pupie żebym wstałą a mi sie nie chciało:baffled:wstawał tylko zeby jej dać jeśc pic ubrać i znów pod kołderkę:sorry:miałam dzis okropną noc właśnie przez Oli... obudziła sie przed 5 z pąłczem zasmarkana i tak ja kaszel męczył że nie popuscił do 7...liczyłam sekundy miedzy pojedyńczymi kaszlnięciami i najdłuższa przerwa trwała 20 sek.... w koncu mi biedne dziecko powiedziało "mamusiu, ja nie lubię być chora":-(nie pojadę z nią terz do lekarza bo nie mam auta a pogoda do doopy i nie chcę się sama dorobic i jej jeszcze zaszkodzić.Jak tylko wróci Łukasz z pracy pakuję dzieciaka i jedziemy do przychodni - to była kwestia czasu zeby się ode mnie zaraziła tylko ja nie mam kataru a ona sie dodatkowo męczy....
co za pora beznadziejna ze wciaż ktoś choruje.....

Dziękujemy Szanownym Ciociom za życzenia :) Tak tak, mała dama kończy dzis dwa latka. Na to konto zrobiła nam pobudkę o 5:30 ;)

weronikaa, my wyszliśmy na pierwszy spacer jak mała miała 2 tyg i to tylko dlatego, że był mróz na polu i paskudnie. Jakby było ładniej to pewnie wyszlibyśmy szybciej. Wczesniej powietrzyłam ja przy otwartym oknie przez dwa dni. A potem chodziłyśmy na spacery niezależnie od pogody i temperatury, chyba że mocno lało. I młoda zdrowa jak koń :)

skaba
, 13-go fajne dzieci się rodzą, nie narzekam na moja córę :) mogę spokojnie polecić ten termin :)

reklama
Remeny Irenka chce pewnei dłuzej świętować swoje urodziny;-)
Skaba jesli tak bedziesz wybrzydzac z datami ta nei tamta nie ;-) to moze bedziesz 2 lata jak słoń chodzić w ciązy;-):-D
Niekat zdrówka wam obydwóm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry