reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrówa, jakby co, to czekam na SMS'a.
Niekat, dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwki.
Ninja, ty też nie daj się chorobie. I miłej zabawy życzę.
Asze, no to pospałaś.
Przemko znowu wstał o 5-tej :wściekła/y: Już po nim widać, że niedospany chodzi. Mam nadzieję, że w końcu pośpi trochę dłużej. Już się boję wiosennej zmiany czasu, bo rok temu przez tydzień wstawał o 4-tej.

reklama
Giza o 4????? Toż to noc jeszcze!!! Milo też jest rannym ptaszkiem, ale na szczęście dla mnie wszystko rano zrobi sobie sam, łacznie z płatkami na śniadanie:tak::tak:, teściowa i maż też wstają szybko więc jak nie idzie do szkoły to siedzi u babci albo z tatą a ja sobie spokojnie mogę spać co niestety za chwilę się skończy do pewnego stopnia bo mąż dzidzi nie nakarmi:tak::tak::tak:

No nie mogłam przebrnąc przez te posty bo wczoraj już miałam dośc wrażeń i poszłam spac.:wściekła/y:
Dzięki za troskę moje kochane dziewczynki!!!!:-D
Jeju Niekat i Ninja,nie wiem czy bym jeszcze chorobe jakas zniosla:no:Zdrowka!!!
Remeny niesamowita jest Irenka i ja tez zycze jej STO LAT i samych radosnych chwil!!!:tak:.Moj maz tez z 13go i bardzo chcial zeby tak mala sie urodzila,na co ja ze taki pieron mi nie potrzebny i lepiej tak jak ja 15go niech sie urodzi:happy:

PrzyszlaMamusia- No wlasnie ginka muwila ze to nie jest grozne jak sie dostanie anytbiotyk od razu przy porodzie. Podobno w kroplowce go daja.

Weronikaa- U nas tez nic nie mowia o werandowaniu czy cos takiego poprostu jak nie ma wielkiego mrozu to mozna wyjsc.

Skaba- 13 odrzucasz??? nie jest taki zly dzien....ja sie urodzilam 13:tak:

Remeny- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IRENKI

e118.gif
a122.gif
g140.gif
to dla Irenki
Bylam juz po wyniki i u gin bo plytki nadal mi spadaja i jutro jade do Bytomia na patologie ciazy bo mi dala skierowanie tam zobacza co dalej ale jest nie ciekawie i jak juz bede po to mam zadz do swojej gin i jej powiedziec co i jak. Kurde tak sie boje co z Arusiem i w ogole ze szok wiec moze mnie nie byc jakis czas bo nie wiem czy mnie tam poloza czy co ja pierdziele ale sie wszystko...

Kasik dostałam info o buźkach,dzięki ale powiem szczerze,ze jakoś nie miałam natchnienia żeby je wytestowac:-(za dużo innych rzeczy na głowie.Kurde mam nadzieję,że wszystko będzie o.k. z wami;-),będziemy 3mac kciuki!
Wogóle coś nam się tu podupczyło strasznie,praktycznie każda z nas jak nie chora to wychodzą jej jakieś bzdury i może szybciej urodzic:angry:,co to się porobiło:no:
Mrówa no ja tam chyba 20 zawitam do tego szpitala a jak będzie możliwość,że mąż w środę będzie gdzieś niedaleko miała jazdę to może nawet 21go:eek:.A idź rodzic będzie nam raźniej:tak:,i druga sprawa to mama mi tu dziś pisze,że ja się urodziłam dlatego cesarką,że miała niedorozwój trzonu macicy:baffled:i martwi się,żeby to dziedziczne jakieś nie było.Kurde ja chcę sn,boję się cc!:szok:
Mamma ja to bym chciała miec taką sprawnośc i kondycję przy okazji swojej drugiej ciąży jak trzeba będzie się zajmowac jeszcze starszym rodzeństwem.

Ja ten Duomox 1000 brałam jak byłam chora i bez glosu,i póżniej jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to pytałam gina,a on mówi,że właśnie dobrze,że taki a nie jakiś inny ten antybiotyk.
A co do tego paciorkowca to nie słyszałam:szok:wiem tylko,że w szpitalach zarażają gronkowcem i,że to jest nie wesołe:no:.
A co do paznokci to czytałam gdzieś o tym ale mi to nie grozi bo jedynym moim lakierem jest płynna odżywka wzmacniająca:laugh2:
Befatka widzę,że teściową masz z odpowiedniej szkoły,czyli "jak dogodzic synowej"?i bardzo dobrze:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry