reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Od pewnego czsu trochę Was podczytuje, ale jakoś wcześniej nie miałam weny ,żeby sie ujawnić;-).
Trzymam mocno za wszystkie kciuki za siebie też, bo nie mamy odwrotu:-D
Sabincia -widzę,że Ty sobie bardzo dobrze radzisz. Życze Ci dużo siły i cierpliwości.
No i gratuluje synka jest śliczny:tak:

No koniecznie idz to tego szpitala i porod badania bo ten gin twoj to jakis zakrecony. Jak by mi tak zacza terminy zmieniac to ja bym zmienila ale jego.

A o to pokoj Michalka. Dzisiaj troche doprowadzilam go do porzadku bo byl strasznie zagracony. Tylko lokator cos sie nie spieszy zeby zobaczyc ten swoj pokuj

I jeszcze kolyska ktura tez juz z niecierpliwoscia czeka na swojego lokatora :-D

Marteczka - faktycznie ten Twój Gin to jakiś dziwny :baffled: ale jak piszą dziewczyny idź do szpitala, porobią badania, a nóż widelec Zuzię wywołają na zewnątrz :rofl2::-D:rofl2:

Dusia - śliczny pokoik!!! :-D Nawet "Michałek" na ścianie :happy: a ta kołyska - cudowna!!! :-);-):-)

Dusia pokoik bomba jak dla mnie bardzo mi sie podoba Michałek napewno bedzie zadowolony:-)
Nulcia witaj wśród nas:-) fajnie ze w końcu sie odezwałas skoro podczytywałaś to już nas znasz;-)może napiszesz nam coś o sobie :tak:

reklama
Od pewnego czsu trochę Was podczytuje, ale jakoś wcześniej nie miałam weny ,żeby sie ujawnić;-).
Trzymam mocno za wszystkie kciuki za siebie też, bo nie mamy odwrotu:-D
Sabincia -widzę,że Ty sobie bardzo dobrze radzisz. Życze Ci dużo siły i cierpliwości.
No i gratuluje synka jest śliczny:tak:
Bardzo dziekujemy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry