reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

PrzyszlaMamusia- Nic sie nie martw glowa do gory. Ja tez wczoraj troche poczytalam o tej bakteri, bo sie troche zmartwilam. Ale wyglada na to ze jak jest podany antybiotyk szybko na poczatku porodu to bendzie wszystko dobrze. A ta waga z usg wcale nie musi byc taka jak podaja. A przy cesarce maz nie moze byc przy tobie??? U nas wiem ze maz moze byc na sali porodowej nawet jak jest cesarka.

reklama
Sabincia no widzisz!!! Miquel odczytał telepatycznie mojego posta!!!!;-);-);-)Jeszcze fryzjer i będzie git!! A do Nikodema musisz mieć cierpliwość i przystawiać go do piersi do skutku, nauczy się!!!:tak::tak::tak:

Sabincia, widzisz jakiego masz fajnego męża :tak: Jeszcze fryzjer i będziesz jak mama z reklamy - piękna, zadbana i uśmiechnięta.
PrzyszłaMamusiu, może maleńka wcale taka duża nie będzie. A do cc jest wskazanie jak dziecko ma mieć ponad 4 kg. Teraz już dzidziuś szykuje się do porodu i tak szybko nie rośnie.
Mrówa, widzę, że jeszcze nie rodzisz
Dusia, pokoik rewelacyjny :tak: Masz talent.

Hejka
Kasik -nie martw sie kochana bedzie dobrze a moze akurat jak dziewczyny pisza tylko porobią Ci badania i za kilka dni wyjdziecie do domciu.Mysl pozytywnie;-)
Marteczka idz do szpitala skarbie i zmien gina bo ten jakis niedzisiejszy,kolo w ogóle niepowazny jakis:crazy:
Przyszła mamusiu dobrze ze wykryli u Ciebie ta bakterie i dostaniesz antybiotyk wiec bedzie dobrze i mysle ze nie masz sie czym stresowac a co do cc to powtarzam ja pragne miec cesarke.Moze uda mi sie załapac bo moja kluseczka tez duza mysle ze tak bedzie dla niej najbezpieczniej.
Sabincia - dzielna babka jestes i swietnie sobie radzisz jestesmy z Ciebie dumne.A Mogel to Ci dopiero niespodzianke sprawił super ja uwielbiam dostawac prezenty od J.A co do fryzjera to mnie tez to bardzo humor poprawia wiec idz i sie nie zastanawiaj nalezy Ci sie
Dusia pokoik slicznu ja tez mam zamiar cos namalowac dla mojej niuni ale mysle ze to juz na nowym mieszkanku
Mrówa to Ty juz za tydzien bedziesz swojego Kondzia tulic super
Ninja udanej imprezki zycze

Dziewczyny a jak babki rodzą większe dzieci bez cesarki:szok::szok::szok:?To co jest tylko takie wskazanie u pierworódek,czy jak?:eek:
Tak czy siak musi byc dobrze,właśnie Sabincia urodziła takiego maluszka i jest o.k.więc o co panikujecie,że będą małe pulchniaczki:-)przecież waga po porodzie i tak spada.
A ty Przyszła Mamusiu głowa do góry:tak:najwyżej pójdziesz na porodówkę razem ze mną i z Mrówą:-D.Będzie nam raźniej i nie będziesz sama;-)

Przyszłamamusiu nic się nie martw, ważne, ze wykryli i dadzą antybiotyk
Marteczka- dobrze, że masz umówioną położną to się Wami zajmie, idz do niej i zobaczysz co powie po badaniach
Sabincia takie napady kiepskiego nastroju to normalne, więc głowa do góry
Ninja, Mrówa- dużo zdrówka!!!!

reklama
Hej
Przyszła mamusiu nie czytaj teraz bo sie zdołujesz a po co ci to potrzebne . skad wiadomo ze ta dziewczynka umarła przez ta bakterię moze miała inne jakieś schorzenia . prosze sie nei dołowac tylko cieszyć końcówką ciązy:-)
buziaczki dla ciebie :-*
Giza jak bede rodzić nie martw sie dam ci znać:tak::-)
Sabincia to Miquel spisał sie na medal poprawił ci humor:-)
Marteczka napisz tam jak po wizycie w szpitalu;-)
a ja chciałam wczoraj zaciągnac mojego meza w obroty a ten dureń powiedział nie:szok::szok::szok: bo musi sie wyspac a nei ebdize mnie wiózł na porodówke:szok::wściekła/y::no:
ale mam walnietego meża ale obiecął mi dizś zobaczymy ile bedize warta ta obietnica:eek::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry