reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Remeny - 100 LAT DLA IRENKI!!! :rofl2::happy:

Mrówcia- nie ten wątek ale cyknij jeszcze nam fotkę zanim sie rozpakujesz bo dawno już się nie pokazywałaś ;-)

Biedne chorowitki :-(

reklama
Samego słonka dla Irenki!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
A ja sobie dalej zdycham - noc FATALNA a dziś impreza pożegnalna i chyba im tam padnę trupem :sorry:
Zaraz wpada do mnie moja najlepsza kumpela z pracy (zerwała się, hahahaahahahaha)
Obiecuje wprawdzie, że już w marcu się przetłucze do mnie pół Polski, żeby mnie odwiedzić ale dziś też stwierdziła, że nie odpuści. :-D

haha!! doczekałyśmy się wątku zamkniętego:-):-):-):-):-) gdyby któraś nie miała do niego dostępu albo coś było nie tak - dajcie znać! to teraz musimy przemyślec jakie wątki tam stworzyć i ewentualnie który z obecnych przenieść do zamkniętego.. ninja i znowu musimy nabyć nowe umiejętności:-)

ja już wróciłam.. ale mi się lekarz trafił:-p:-p:-p młody, przystojny.. no sama przyjemność..:-p:-pnic poważnego nie znalazł, więc tylko syropek i coś na zatoki i ok..

a gdzieś czytałam ze z maleństwem mozna wychodzić juz od początku bo pierwsze jego wyjście na pole jest w dniu wypisu;-)

mnie też tak powiedzieli przy wypisie ze szpitala.. ja zapytałam: Czy po tygodniu moge pierwszy raz wyjść z dzieckiem na dwór, a pani spojrzała z przerazeniem: A jak sie ma pani zamiar teraz do domu dostać? Będzie tu pani siedzieć przez tydzień?:-) ale to był koniec sierpnia.. a wrzesień tez był piękny i pamiętam, że nawet w październiku byliśmy po 2 godziny na dworze.. no cóż - będziemy oglądać prognoze pogody:-)

niekat oj to was choróbsko wymęczy:no::no::no: zdrówka dla ciebie i Olinki!!

skaba, 13-go fajne dzieci się rodzą, nie narzekam na moja córę :) mogę spokojnie polecić ten termin :)

no właśnie tak pomyślałam o twojej Irence i moze ja też bym na taka córcie reflektowała:tak::tak::tak: a zatem działam dzisiaj ostro.. może jeszcze zdążę:-D

Skaba jesli tak bedziesz wybrzydzac z datami ta nei tamta nie ;-) to moze bedziesz 2 lata jak słoń chodzić w ciązy;-):-D

ale ja tak tylko do 9 marca, a potem bedę sobie tłumaczyć, że każda data jest super fajna!! no same pomyślcie, jakie to piękne urodzić się 9 marca:-D:-D:-D

ninja skąd ty jeszcze siły bierzesz na to pakowanie i imprezy pożegnalne:no: ja na samą myśl mam dreszcze... niech moc będzię z tobą!:-):-):-)

Skaba ja raz trafilam takiego ginekologa w PL i chciałam uciekac.Czułam jak robie sie czerwona ale koles był b.miły i dowcipny(dosłownie i w przenisni:-D)i szybko rozładował atmosfere było ok.
RemanyDuzo słonaczka ,usmiechu i samych radosnych chwil dla małej Ptaszynki
558527z57qveuguu.gif
[/url][/IMG]

Witam dziewczyny!!
Ja dopiero wstałam, ok 12, teraz jem śniadanko, nocka super, nie muszę budzić sie na leki więc śpię i śpię ( przerwa o 7 do 7.30), nawet siusianie jakoś tak rzadziej:tak:
Remeny wszystkiego najlepszego dla Irenki - żeby zdrowo rosła!!!:-):-)
Ninja współczuję pakowania i imprezki w takim stanie:tak:
Niekat zdrówka dla Ciebie i Oliwki:tak::-)
Skaba miłego starania!!!;-);-)

moja Pszczółka juz śpi - połozyłam ja w naszej sypialni bo to dla niej wielka frajda i ległam obok niej:tak:popatrzyła na mnie swoimi smutnymi zmęczonymi oczkami odwróciła sie do ściany i już po chwili smacznie spała - dobrzez że znów ja kaszel nie napadł bo byłby problem z tym zasnieciem:sorry:
a w międzyczasie robi się kolejna pralna z ciuszkami Marcelka;-)
troszke się przejadłam kaszą (rybka mi jakoś nie wchodzi) i żurkiem:eek:chyba przeceniłam objetośc mojego żoładka...:baffled:znów mnie zaczyna dusić - a juz było lepiej:-(błędne koło w tym domu:crazy:

reklama
Mrowa no to trzymaj się i daj znać!!!!
Remeny WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA IRENKI!!!!
Ja gotuję obiad i za moment zabieram się za pakowanie:tak::tak::tak:
Ninja miłej imprezki:rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry