już wróciliśmy od rodziców i pierwsze co to zagladam czy sa jakieś wieści od
asze.. a tu nic jeszcze nie wiadomo:-( a czy któraś z was pisała do niej smska?
niekat woooow.. ale ci się potrzeby seksualne aktywowały

korzystaj póki można, bo czeka nas przymusowa abstynencja:-( moja mam dzisiaj J chciała na te ciężkie czasy ofiarować panią z rozkładówki w Twoim Stylu - to była reklama bielizny
befatka zazdroszczę ci spanka.. ja mam codziennie pobudkę po siódmej.. ale tak się do tego przyzwyczaiłam, że i tak dłużej nie mogę...
MrsF niesamowite miałaś to pożegnanie w pracy:-) i zazdroszczę ci, że będziesz mogła tak długo zostać z maluszkiem w domku.. u nas przysługuje 16 tygodni przy pierwszym i 20 przy każdym kolejnym dziecku..jeśli sa problemy to w czasie ciąży jest 100% płatne L4.. i to tyle.. i donieś nam jaki samochodzik wybierzesz:-)
sabincia świetna fryzurka:-) tylko z usmiechem prosimy:-) a z cycem na pewno sie uda.. zreszta najważniejsze, że już coraz lepiej idzie karmienie butlą, bo to przybliża wyjście Nikosia do domku:-) no tak... ty to dałaś czadu.. styczniowa marcówka
weronikaa jak się czujesz? szkoda, ze wieczorne plany nie wypaliły:-( ja dla odmiany miałam dziś ciśnienie 90/50 i leżałam na podłodze zupełnie bez sił... aż sobie kaweczkę zaserwowałam..
dusia 100 lat dla męża!!
herbatka z liści malin... hmm.. musze spróbować:-)
AsiaM ja miałabym ochotę dokopać do tyłka takim bezczelnym facetom.. i współczuję ich żonom..