Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Musimy po prostu wydać pieniądze ze względu wygodę. Poza tym stary wózek żeby włożyć do samochodu (nawet naszj kombicy) musimy rozłożyć na czynniki pierwsze. Kupując go po prostu nie zakładaliśmy ze będziemy tyle podróżować:-(Pytanie dla kogo lepiejdarinia pisze:"mam się za często nie naświetlać" hmm myślałam że im więcej usg tym lepiej?
Lekarze opisują odczucia dziecka w trakcie usg w następujący sposób: stań w podziemnej stacji metra i poczekaj na hamujący pociąg. Podobno właśnie takie odgłosy słyszy i czuje dziecko w trakcie wykonywania usg. O naświetlaniu nie ma żadnej mowy.
No i mamy nie potrafia odmówić bo chcą popatrzeć na maleńki skarb;-)
a poza tym prowadzi się go jak marzenie (miałąm okazję w szpitalu takowy próbować)Ja swojemu powiedziałam że musi chodzić tup tup nózkami bo mamusię boli brzuszek i teraz już nie domaga się noszenia, jedynie go dzwigam jak sadzam go na kibelekcicha pisze:chyba za duzo Julka dzwiagam ?- wiec bede musiala nieco przystopowac albo zmienic taktyke.:-(

Lekarze opisują odczucia dziecka w trakcie usg w następujący sposób: stań w podziemnej stacji metra i poczekaj na hamujący pociąg. Podobno właśnie takie odgłosy słyszy i czuje dziecko w trakcie wykonywania usg.
Prawda jest taka że lekarze w prywatnych gabinetach wykonują co wizytę żeby doliczyć sobie za badanie usg (masz prawo powiedzieć lekarzowi że nie życzysz sobie na danej wizycie badania usg) ale najczęściej i tak wykonują żeby sprawdzić tętnoNo i mamy nie potrafia odmówić bo chcą popatrzeć na maleńki skarb;-)
. Ja za wizytę płace stalą stawkę i nie ważne jest czy gin robi mi usg, czy bada tylko ginekologicznie, czy pobiera wymaz do cytologii, czy też ogladamy Maleństwo na 3D.Ja kilka razy czytałam takie opinie, że nie jest groźne ale nie przyjemne dla maluchaPrawdę mówiąc pierwszy raz o czymś takim słyszę. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - że niby podczas badania Malec jest narażony na takie odgłosy.
Tylko pozazdrościć takiego lekarzaPoza tym nie wrzucajmy wszystkich lekarzy do jednego wora, nie wszyscy to złotówy. Ja za wizytę płace stalą stawkę i nie ważne jest czy gin robi mi usg, czy bada tylko ginekologicznie, czy pobiera wymaz do cytologii, czy też ogladamy Maleństwo na 3D.
bo większość niestety nie liczy tak jak Twój.

)-co nie znaczy że jesli tak będzie to rzucę sie z mostu;-)Tylko pozazdrościć takiego lekarzabo większość niestety nie liczy tak jak Twój.
. Ja robie USG co wizyte ze względu na krwawienie:-( a przy Meli miałm bodajże 5-6 usg a w tej to już dawno przekroczyłam ta ilośc
i też ejstem zdania że za dużo USG nei jest wskazane![]()
W koncu i le sie nie mule to na tym cała ta rzecz polega ze wysyła falę dzwiekowe które sie odbijaja od "zawartości" i wracają w postaci obrazu... ja to tak rozumiem.
;-)
i postepuje zgodnie ze swoim sumienie :-).

Nie objadam sie,brzuch mi urusl.Na fotkach tak nie widac jak w realu.