reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Niekat wydaje mi sie że widocznośc brzuszka jest uwarunkowana budową ciała ja jestem bardzo szczupła i chyba dlatego idzie mi wszystko w brzuch z pierwsza ciążą było tak samo. Nie ma co sie zadręczać takimi sprawami juz nei długo nie da rady się ukryc co masz pod blużka:-D Powiem szzcerze ze ja wolałam mieć mneijszy brzuszek na początku bo już w 2 miesiącu było widac ze ja jestem w ciaży:szok: a nie powinno byc i jak tu ukryc cokolwiek jeśli neichcesz mówić:sorry2:
ale ja broń Boshe nie chcę ukrywac brzuszka.ja jestem z niego dumna tylko nie chciałbym od razu miec wielkiego zeby potem się tak nie męczyć.Cieszyłam sie zę zaczał rosnąc tylko troszkę się bałam ze przez to za bardzo przytyję a wiadomo ze dla dzidzi to nie koniecznie jest dobre:sorry2:najchetniej to poczekałabym jeszcze z mieisac albo dwa zeby mieć taki już solidny ciążowy i wcisnac pauzę heheh:rofl2:

Dziekuje dziękuję za miloosie powitanko:)
Ja sie mieszcze jeszcze w ciuszki normalne ale moosze powiedziec że spodnie to sie juz nie zapinaja:-D
mrowa1- Ciebie kojarzę z innego forum : MAJ 2005, zgadza się? Moja znajoma urzedowała tam swojego czasu....a teraz rozumiem że znów sie rozmnażasz????
mam nadzieje że nie przeszkadza Wam moja słabosc do zmieniania koloru czcionki:-D

Ibolya-termin mam na 2 marca. W sumie to kilka dni różnicy między naszymi terminami może razem się spotkamy na porodówce :-). Wiesz już gdzie będziesz rodzić? Ja się zdecydowałam na Karową i właśnie dziś tam jadę na I-szą wizytę do lekarza, który ma prowadzić moją ciąże.
A tak na marginesie zapraszamy(jeśli tego nie zrobiłaś) Cię abyś sie wpisała na wątku Poznajmy się :-). To zostaniesz dołączona do naszej listy, która też ma swój wątek. ;-)

Lece już do lekarza, bo mogą być korasy a nie chce sie spóźnić (chociaż i tak decyduje kolejność, nie to co prywatnie umówiona godzinka:-().

Zdam jeszcze dziś wam relację :tak:....

Dziekuje dziękuję za miloosie powitanko:)
Ja sie mieszcze jeszcze w ciuszki normalne ale moosze powiedziec że spodnie to sie juz nie zapinaja:-D
mrowa1- Ciebie kojarzę z innego forum : MAJ 2005, zgadza się? Moja znajoma urzedowała tam swojego czasu....a teraz rozumiem że znów sie rozmnażasz????
mam nadzieje że nie przeszkadza Wam moja słabosc do zmieniania koloru czcionki:-D
Nie z Maja 2005 tylko kwiecień 2005:-)
a kogo tam masz ?

PrzyszłaMamusia jak poszukasz na allegro to pewnie znajdziesz takie urządzenie, daje Ci link z niemieckiego eBay
Aparat do słuchania serduszka
lbolya witaj na pokładzie
Ja też latam w nocy do kibelka, ale już nie tak często jak 2-3 tyg temu, teraz wstaję raz-2 razy w nocy, ale to zależy też od tego ile wypiję wieczorem herbatek i wody ;-)

reklama
hejka!!
naskrobałam wam przedwczoraj mega super gigantycznego posta.. Bartuś zawołał, że chce pić, więc poszłam mu zrobić.. a moje dziecię w tym czasie wyłączyło mi komputer.. i wiecie co.. stwierdziłam, że skoro już wyłączyło to trudno.. och ależ ja jestem bezstresowa:-):-):-)

ale może dzisiaj nadrobię:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry