Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
I teraz już nie pamiętam co miałam pisać
Wycycała mi oba cyce i tak ryczała jakby ją ze skóry obdzierał. Więc już nie wytrzymałam i zrobiłam jej mleczko. Zasnęła przed 10 i spała do 3 - cyc i znowu spanko do 7
CUDOWNIE. Za to dziś noc do d***py, nie mogła zrobić kupki i tak się prężyła całą noc i dopiero o 7 zrobiła taką że nogawką wyszło i trzeba było kąpać :-)

w niedziele wyruszamy juz w nasze 'voyage', a ze wybywamy z domu na cale 3 miesiace, to i przygotowan cala masa i to one zaprzataja mi glowe. Ciagle nie wiem co wziasc a z czego zrezygnowac i jak sie spakowac w krotkim czasie - bo za wczasu z maluchami nie bardzo sie da. Dobrze, ze chociaz z dokumentami Zoski nie bylo problemow i paszport otrzymalismy prawie od reki.
Tak patrze, ze prawie wszystkie szkraby juz po szczepieniach a nasz pediatra nie chce szczepic przed ukonczeniem 2 miesiaca wiec musielismy sobie zorganizowac pediatre na wyjezdzie. Troche dziwne, ze sie tutaj tak trzymaja tego terminu skoro w Polsce szczepia bez problemow od 6 tygodnia.
Nawiazujac krociutko do spania (do innych rzeczy wybaczcie ale ie jestem w stanie nawiazac) to wydaje mi sie ze moja Zoska spi dosc sporo. Przynajmniej przez ostatnie dwa dni. Fakt, ze najlepiej to spanie wychodzi jej na spacerach ale i w domu potrafi sie porzadnie zdrzemnac - choc zazwyczaj drzemki trwaja kolo godziny. Wieczorami bywa marudna i potrafi wisiec na piersi ponad godzine ale noce sa ladne wiec nie narzekam. Jedyne co mnie dziwi, ze mimo dosc dobrych nocek wieczorami i tak padam jak mucha juz kolo 22-23:-(

Zajze tez na watek mam z Warszawy moze tam tez cos bedzie.

jak zwykle to bywa decyzja podjeta w 5 min.Dzieci umyte i najedzone odstawione do rodziców na dół i w drogę:-)było super i wróciliśmy po 23 jak oboje spali snem sprawiedliwego

mysmy tez przeszli przez pieluszkowanie
ale wszystko ok juz
:-)