Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miałam je tylko przez 4 miesiące:-( Jola dzisiaj wstawała ze 3 razy w nocy, a rano przed 8 już spać nie chciała i zasnęła dopiero jak wychodziłam do pracy przed 11
a jak wróciłam po 16 to dopiero zasnęła przed 20 (a teściowa mówiła, że spała ostatni raz o 14) Coś moja smerfetka się rozregulowała
szkoda tylko, że w nocy też

na szczęście jutro już będzie po Japońcach i mężul będzie cały Twój
Niestety Wawka odpada w ten weekend, ale życzę miłego spotkania
Co do jedzonka, to świetnie, że babeczka zasmakowała w nowych smakach...
Zdrówka i kurujcie się porządnie

i podejścia mężula

Od powrotu Mężusia znowu zrobiła się bieganina i na nic nie mam czasu... Na szczęście udaje mi się Was czytać regularnie i chociaż z tym jestem na bieżąco!
Wieczór był piękny i ciepły, więc pospacerowaliśmy po mieście... Stwierdziliśmy z Małżonem, że z jednym dzieckiem to jednak luzik...
Niedawno sms-ki pisałyśmy ze szpitala, a tu proszę już prawie nasze pociechy siedzą, niektóre raczkują a inne leniu****ą;-)!
:-( i jak dzisiaj bedize to samo to czopek go czeka bo niechce zeby sie meczył:-(
szkoda tylko, że byłaś z tym tak długo sama:-(
i jeszcze nie śpi:-(
... ale przynajmniej wcześniej będziesz miałą ten problem z głowy;-) Miłęj bieganiny, ale pewnie weekend będzie spokojniejszy
u nas to bardziej niemożność zrobienia kupki ją wybudza w nocy niż ząbki, bo bączki puszcza niezłe

, a na tej wsi nie można żadnego dostać.
Jaki kupię tak piorę wszytkie
Chłopaki balowali u sąsiadów

.. Ja tu wczoraj to ze 3 prania zrobiłam..i wszystko wyschło..Narazie prasowania przybyło
.. No a jak juz zacznie padać ..to my nie mamy problemów ze suszeniem,bo mi Piotrek taki prezent zrobił na święta (o ile pamiętam) i suszarkę kupił
..Jestem z niej bardzo zadowolona,szczeg.ręczniki mięciutkie..i takie supcio
..Kochane dziecko! Ale młody jak zaczął kaszleć..to pnie mógł przestać!
Przyszedł do nas..więc go szybko zabrałam by małej nie obudził..ale nie chciał sam spać u siebie..więc położyłam się z nim( amnie też gardo tak bolało\i dalej boli że hej)..ale nie mogłam tam spać
za mało miejsca i wogóle.. Dziś pierwsze co to rano do apteki wpadliśmy po syrop ..bo tylko Flegaminę miałam..Ale myślę że zabardzo wczoraj szaleli z dzieciakami na polku..kładli się na liście zgabione wczesniej przeze mnie
..i szaleli na maxa...! a później chciałam przedobrzyć ,i nasmarowałam go Vickiem(na zapas) i może stąd ten kaszel

)
w spodniach dziura wielkosci wielkiego kanionu