Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aliza wybierz kod BBCode ,skopiuj,wejdz w 'twoj profil' potem 'panel kontrolny' a potem po lewej stronie znajdz 'edytuj sygnature',wejdz w to i tam wklej ten kod. powinno byc ok
Dziewczyny tu Aliza. Zmieniam ten nick na mój stary, nareszcie odnalazłam hasło:-) Będę musiała tylko wkleic nowy suwaczek, reszta jest. Dzięki 86ruda, zaraz sprawdzę!
hej dziewczyny:-) i jak samopoczucie ? ja póki co spokojnie bez większych dolegliwości ...może ciut śpiąca jestem ale poszłam późno spać :-) a do kibelka pewnie latam co 20min bo piję dużo wody byłyście już u ginków?
Cześc Sylwia! Widzę, że Ty również czekasz na maleństwo i 10.10.2010? Super, może będzie jak z Olcią Moja ciąża z zaskoczenia. Jestem przerażona - nie ukrywam!
Na pewno zajrzę na nasz sierpniowy wątek. Pozdrawiam Ciebie cieplutko i życzę spokojnego dotrwania do terminu.
Nie mogę znaleźc Ciebie na NK, a musiałam na nowo założyc konto.
Napisz jeszcze czy któraś dziewczyna "od nas" też się spodziewa?:-)
Ja kompletnie żadnych objawów czy dolegliwości ciążowych nie mam: żadnych mdłości, ospałości, żadnych bóli piersi (nawet trochę się nie powiększyły :-( ), żadnych bóli brzucha. Kompletnie nic, na ogórki kiszone też mnie nie rzuca, raczej na świeże gruntowe+pomidory - to mój codzienny wieczorny zestaw :-)
u mnie tez poki co bez dolegliwosci..... oprocz bolu brzucha,ktory dzis wyjatkowo nie daje sie we znaki. Ale to dopiero poczatek wiec pewnie niedlugo sie zacznie