reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Scarlet niestety to było takie płynne mleko z krótką datą ważności, dam chrześniakowi :)

Mój ukochany wraca za chwilkę, więc ja znikam :DDDD
A syn mi się tak uaktywnił, że pół brzucha mi lata :DDDD

pinka dzieki, wlasnie ja poki co tez jestem za 50tka, oczywiscie jeszcze pomysle nad tym, ale dzieki za opinie :)

scarletka dzieki, choc takiego syropku to u nas raczej nie znajde ;-) mam w domu syrop Benylin,w razie 'w' dla Bartka,ale nie chce brac nic na wlasna reke ,a on jest dobry ale od 2ch lat....
w sumie to dobrze,ze mi przypomnialas,zaraz poszukam w apteczce czy mamy jeszcze 'karvol' ,jest swietny na katar dla maluszkow (cos takiego jak olbas, choc mialam obydwa i wydaje mi sie ,ze karvol lepszy)

lece zaraz po kanapke z czosnkiem ,ciepla herbatke i pod kocyk....

Ostatnia edycja:
Cholera, pod samym domem potknęłam się na krzywym chodniku i stłukłam kolano. Dobrze,że nie upadłam na brzuch. Boli jak cholera, wróciłam ze łzami w oczach,a kolano całe sine i pulsuje. Mam nadzieje, że nic gorszego się nie pojawi:sad:
Jeszcze baba od praktyk nie wypełniła mi dokumentów, bo 'nie miała czasu', cholera, a ja mam od ****a czasu i nie mam co z nim robić. Musze specjalnie jeszcze zapierdalać po te papiery za tydzień. No *****, co za dzień :angry:
Pies płacze razem ze mną, boshe jaka ta sunia jest empatyczna:huh::happy2:

A jeszcze mi się przyjemne rzeczy przypomniały, jak już trochę ochłonęłam. M ma jutro wolne i pojedziemy do moich rodziców:happy2: co prawda muszę się uczyć, ale pouczę się u nich.
No i dziś mama jednej dziewczynki przyniosła ma zajęcia młodego jeża, którego znalazła przy drodze. Postanowiła wywieźć go do lasu. Jeżyk słodko się kulił w jej dłoniach, a potem chodził po stołach. Był przeuroczy!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze Babolki:D
Byłam wczoraj u gina i jestem w końcu zadowolona,normalny lekarz-normalna wizyta.
Wszystko dobrze szyja się trzyma,dostałam tradycyjnie żelazo,liste badań i kolejna wizyta razem z usg 10 grudnia.
Niestety u mnie zmęczenie nie odeszło wraz z 1 trymestrem więc męczy mnie spacer do kibelka:D

Znowu mam sajgon w chałupie bo przenoszą mam piec od centralnego do kotłowni co za tym idzie rurki kucie..itd
KOSZMARRRR Nawet wanna stoi na głowie!

Pinka śliczne zdjęcie:D

Koncia dnia nie zazdroszcze,teraz czas na same przyjemności:D

WIELKIE BUUUUUUUUUZIOLE DLA WAS WSZYSTKICH

Malinuś ja mam jeszcze nizsze cisnienie zdarzało sie 60/40 ale ja to nawet lepiej sie czuje z nizszym niz z wyzszym a teraz w ciazy mam troche wyzsze zdarza sie nawet 115/70 to jak na mnie jest baaardzo wysokie;) Ja nie polecam kawy na takie cisnienie i hercklekoty jak u Ciebie bo moze byc jeszcze gorzej zamist wzrosnac cisnienie to tylko serce sie rozkołacze,lepiej cos słodkiego albo słonego,to jest bezpieczniejsze.Trzymaj sie kochana:)
Koncia dobrze ze to tylko kolano ale wiem ze boli strasznie,ja ostatnio ''pizgłam sie'' tez w kolano o kant/rog połki ,oj sine do dzis;) przyłoz sobie mrozonke i bedzie lepiej,albo okład z szarego mydła.
Ruda sprobuj moze ciepłej krotkiej kompieli ze zwykła sola kuchenna i napar na katar z szałwi,rumianku i majeranku.Zdrowka:)

ale sie nawcinałam krowek z biedronki az mi bleee...

Olka ja na badaniach mam dobre ciśnienie 120/60, 130/70 a co to były za hercklekoty to nie wiem, oby jednorazowe!! Ostatnio pozwoliłam sobie na więcej pepsiaka i wypiłam jakieś kawki, normalnie wcale nie pijam.. Szalony dzień wczoraj był i musiałam odpokutować, już wiem, że w III trymestrze trzeba zwolnić tempo, nie ma wyjścia ;))))

Koncia bidulko odpoczywaj, stresik nie robi nam dobrze :*

Poziomka kiedy Ci ten dom wreszcie naprawiom i skończom, co??

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrabiałam Was ponad godzine! I ogólnie padam, jutro Wam napiszę co i jak na sprawie itd.

Ruda śniłaś mi się. Szok... Jechałyśmy razem jakimś samochodem:)

Buziaki dla wszystkich...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry