reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Z ta wodą to są cuda na patyku :baffled::baffled::baffled:!!!!
gmina nie może wyegzekwować od firmy wykonującej przyłącza terminu. Ci się nie umia określić- gmina sie wkurzyła i złożyła na nich skargę do ich przełożonych w powiecie- do inż.kontraktu. Dla mnie to już obłęd..........popłakałam się wójtowi na korytarzu- ludzie się na mnie patrzyli a oni cały czas mnie próbowali uspokoić ze to już jest dla gminy teraz sprawa honorowa. Szczerze to Wam powiem- ze nie mam już siły do tej wody i tej pier*** biurokracji. jak po weekendzie sie to nie wyjaśni to im powiem zeby sobie te rury wsadzili w dupe!!! A ja i tak pojde z tym do gazety....dodam ze mam juz gdzies całe te wybory i wszystko co związane z budżetówką!!

Ja nie pije dziewczyny alkoholu w ogole...ale dzisiaj mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaka ochote czegos sie napic.....

Mialam robic wielkie zakupy..i albo nie bylo tego co chcialam, albo mi nie pasowalo..I jedynie 2 regaly kupilam...Bo K. ma kolekcje swoje plus jakis tysiac plyt DVD i absolutnie nie chce sie ich pozbyc...Wiec najpierw poskladamy meble, rzeczy pojda do pudel i na regaly w holu..i tak bedziemy malowac...

Chyba mi kota szlag trafil...
Wrocilam do domu o 5 i juz go nie bylo. 4,5 godziny, albo i wiecej. Niby w miare cieplo jest na dworze, to dluzej lazi. albo mu sie.... Nie, nie nie! nie moze!

Jak wroci to mu ten bury kuper przetrzepie! Tylko niech wroci :(
Juz mi sie beczec chce.. i spac..

Milusia silna kobita z Ciebie, że tak walczysz :* Jaki burdel w tej gminie.. Też pieprze wybory, zresztą jesteśmy teraz w trakcie wymeldowania/zameldowania/oczekiwania na nowe dowody, więc i tak nie wiem, gdzie jestem na liście ;)

Harszka ja mam sok wiśniowy - poczekamy aż sfermentuje i będzie winiacz :D

Aga jakoś nie wierzę, że go skrzyczysz nawet, będziesz szczęśliwa, że wrócił łazęga jeden ;)

koncia oby szybko Ci kolanko ozdrowiało tak jak moja stope tylko pewnie nie obejdzie sie u Ciebie bez siniaka
milutek mogłaś ich kopnąć w tej gminie może by w końcu ruszyli te swoje zasiedziałe kupry
Harsh jak Ty pojechałaś na zakupy to ja wymóżdzyłam że musze wynaleść jakąś farbe która pomaluje moje stare kafelki w łazience bo mi sie rzyg*** chce jak na nie patrze

A ja dzisiaj wysprzatłam chate od podłóg do sufitów wzdłuż i wszesz łącznie ze wszystkimi szafkami a na koniec zrobiłam pizze i wyleżałam sie godzinke we wannie jestem z siebie dumna

Dobrej nocy wszystkim Pączkom :* tym przepracowanym i tym wleniuszkowanym ;)
Niech nam się przyśnią nasze kruszynki zdrowe i silne :D
Bosa nam poległa i o wózkach nie napisała :/

Ja ich już mam po prostu dość...nie mogę już patrzeć na te wszystkie gęby i słuchać ich głosów- moje dzieci na pewno będą mieć traumę jak potem ich poznają albo usłyszą- już w realu!!!!!!!!!!!!

Papcia- to jak tak wszystko wysprzątałaś dzisiaj to masz ful weekend wolny?!!!!!!!!! super:)

Ostatnia edycja:
Malina, fakt, pewnie go zaprzytulam...

Ale niech juz wroci...
jeszcze przeczytalam post rozczochranej...
Dobrze, ze moj maly bardzo aktywny dzis jest. Juz nie narzekam, ze mi dzis dokucza.

Jest!!!!!!! Wrocil!!!!!!!!! rozplakalam sie sie ze szczescia. Glodny jak nie wiem co

reklama
Milutek a no posprzatane ale ojciec u siebie już zrobił chlew co prawda na podłodze ale już sie wsciekłam ale musze mu wybaczyć bo piwkowali z emem a pozatym on ma jutro wolne wiec sam sobie posprzata
Agacina i po co było sie martwić nasza miczulina czasami jak ruszy na wyprawe to3 dni jej nie ma po tem przynosi mi jakiś zagryzione ptaki albo gryzonie po czym odsypia tydzień zaraz wam tu ją wkleje i małe łobuziaki
stara.jpgkotek.jpgkotek1.jpgtakie słodkie a nikt ich niechce niestety u mnie zostać nie moga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry